|

Bună TPU!

Am o problemă, nu am incredere in mine si nu imi place cum arat. Acestea doua imi influențează viața. Mereu imi pun întrebări despre mine, despre iubitul meu, nu sunt deloc sigură pe mine!

Am 19 ani si sunt un pic plinuta, am 1, 62 m si cântaresc 65 de kg.

Eu cred ca din cauza ca nu ma accept pe mine asa cum arat apare confuzia asta in viata mea.

Ma puteți ajuta cu niște sfaturi?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Într-adevăr, totul pornește de la faptul că nu te accepți așa cum ești tu și asta e cel mai important. Nu ești grasa, dar te deranjează acest lucru. Încearcă să lucrezi la acest aspect dacă asta te-ar putea face sa îți schimbi părerea, dar fa-o pentru că îți iubești corpul și vrei sa îți fie bine, nu pentru că îl urăști.
Și totusi, eu as spune că problema nu este corpul tau ci ceea ce crezi tu despre el. Cauți perfecțiunea exterioara când ești deja perfecta așa cum ești.
Știai că gropita din obraji este considerata defect? Cu toate astea, persoanele care o au sunt atât de drăguțe...
Iubeste-te așa cum îți dorești ca ceilalți să o facă. Totul pleca de la tine, de la felul în care te simți în pielea ta.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai nevoie de o dezvoltare a personalitati iuliana

https://dezvoltareapersonalitati.wordpress.com/2019/07/23/ultimul-ghid-pentru-dezvoltarea-personala/

Vă doresc o viață bogată, sănătoasă și fericită; o viață în care vă dați darul răbdării, virtutea rațiunii, valoarea cunoașterii și influența credinței în capacitatea voastră de a visa și de a obține recompense vrednice " – Jim Rohn
Într-o zi, mentorul meu, domnul Earl Shoaff, mi-a spus: „Jim, dacă vrei să fii bogat și fericit, învață bine această lecție: Învață să muncești mai mult pe tine decât pe tine în locul tău de muncă". a fost cea mai provocatoare misiune a tuturor. Această afacere de dezvoltare personală durează o viață.

Vedeți, ceea ce deveniți este mult mai important decât ceea ce obțineți. Întrebarea importantă pe care o întrebi în această slujbă nu este: „Ce primesc?" În schimb, ar trebui să întrebați: „Ce am devenit?" Ceea ce devine direct influențează ceea ce obțineți. Gândește-te în felul acesta: Cele mai multe dintre lucrurile pe care le ai astăzi, le-ai atras de a deveni persoana pe care o ai astăzi.

De asemenea, am constatat că veniturile rareori depășesc dezvoltarea personală. Uneori, venitul are un salt norocos, dar dacă nu învățați să vă ocupați de responsabilitățile care vin cu el, acesta va scădea, de obicei, la suma pe care o puteți face.

Este greu să păstrezi ceea ce nu a fost obținut prin dezvoltarea personală. Deci, aici este marele axiom al vieții: Să ai mai mult decât ai devenit, să devii mai mult decât tine.

Abilități de succes în piață
Piața este un loc exigent. Există o mulțime de oportunități, dar trebuie să vă pregătiți și să vă pregătiți. Trebuie să petrecem o parte din acest an pregătindu-ne pentru anul viitor și trebuie să petrecem o parte din acest deceniu pregătindu-se pentru următorul deceniu. Sperăm că motivul pentru care suntem...2006 - 2241 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Să faci o meditație, rugăciune, autosugestie cu următoarea mantră.
Mă observ, mă accept.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează