|

Buna, TPU.Am si eu mare nevoie de ajutor din partea voastra, macar de o parere, ceva.

Maine merg la spovedit si imi e fricasad. Daca parintele se va mira de pacatele mele si nu va vrea sa ma impartaseasca? Nu sunt chiar mari, dar totusi le-am facut si imi pare raustraight face. El spune altora pacatele celor care se spovedesc?

Daca dupa ce ma spovedesc, nu voi mai putea veni la slujba in acea Biserica pentru ca imi va fi rusine de ce i-am zis sau parintele se va uita la mine in genul:"cum ai putut face asa ceva?"?

Si inca cevabig grinaca nu spun un pacat, ce se intampla? In afara faptului ca voi avea constiinta incarcata?sad

Voi marturisiti toate pacatele la spovedanie?

Astept pareri.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna madducu!
Sincer,daca vrei sa ti se ierte toate pacatele, va trebui sa le spui. Daca ratezi vreunul, acela nu va fi iertat.Si nu trebuie sa iti fie frica de parinte, acesta este obisnuit cu diverse pacate.Trebuie sa stai linistit si sa marturisesti, iar apoi te vei simti foarte bine.
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai,dupa parerea mea.la cum iti e de frica vei merge la parinte,si,cand te va intreba daca ai mintit daca ai baut, daca ai fumat, daca te-ai batut tu vei spune nu nu si iar nulaughing...credema ca nu se va lua popa de tine, toti facem greseli mai mari sau mai mici, ce conteaza este ca tu singur sa realizeri care iti sunt greselile si sa le poti spune...crede-ma ca parintele se va bucura sa vada ca vrei sa te spovedesti, nu va spune nimic despre pacatele tale, ci doar te va ierta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica, de asta mergem la spovedit, ca sa ne spunem pacatele, sa le recunoastem si sa ni se ierte. Preotul, stai lnistit ca a auzit el destule pacate si o sa te impartaseasca si oricum, nu are voie sa spuna nimanui pacatele celor care se spovedesc. Si eu te sfatuiesc sa le spui pe toate, asa trebuie si nu are ce sa ti se intample.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Preotul nu are ce sa iti faca, el te va intelege. important e sa-ti para rau de ele. daca nu le spui faci un pacat si mai mare numit sacrilegiu. oricum, preotul nu retine toate pacatele tuturor si nu are voie sa le spuna alcuiva.
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează