| albinuta266 a întrebat:

Buna TPU...am si eu niste problemute legate de examenul de Evaluare Nationala.Problema este la matematica.Imi este foarte frica..nu am note mari, stralucite..am 6..la clasa.Iar in simularea de la scoala am luat 5.La pregatire iau 7 si..chiar 8 dar mai trag cu ochiul pe telefon..pt a rezolva ce nu stiu.Sunt mereu neclaritati..am multe lipsuri..nu stiu ce sa mai fac.

Răspuns Apreciat de Editori
| ottotony a răspuns:

Nu cred ca te pot ajuta cu mult acum, dar incearca sa ii spui profesorului tau (fie de la clasa, fie de la meditatii, daca faci) ce probleme ai si sa incerci in mare sa le rezolvi. Daca treci prin materie si nu iti rezolvi problemele, nu ajungi nicaieri. Mai ai un pic pana la examen, incearca in mare sa iti rezolvi problemele de la subiectul 1 si subiectul 2, ca sa ai 7 asigurat. Daca reusesti sa adaugi cate ceva si la subiectul 3, poti face chiar de un 8.
Scuze ca nu e sfatul pe care poate il asteptai, dar din pacate, esti un pic in criza de timp. Sper sa gasesti o modalitate de a stii la examen, spor la invatat.

2 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Invata, asta faci. Te legi de scaun si nu te misti de acolo pana nu pricepi un capitol.

| zuppyby a răspuns:

Sigur ai colegi in clasa care stiu putin mai mult decat tine...incearca sa ii intrebi, poate te vor ajuta sau daca nu vor fa urm. lucruri: incerci sa iti faci un progam fix, te culci seara mai devreme(9-9:30), cand vii de la scoala mananci si incepi temele astfel incat sa ai timp cam 2ore pe zi in care sa lucrezi la mate si sa-i arati a doua zi profei la scoala ex lucrate, daca vei avea un astfel de program vei reusi. Asa am facut eu si nu am avut nevoie de prgatire suplimentara si am luat 7.75...bafta!