| Insurgent a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema, e legat de prietenii mei, trebuia sa mergem de revelion in oras sh eram de acord sa mergem toti insa in dim de revelion se trezeste maica mea sa zica ca trebuie sa plecam sh i-am zis ca merg in oras sh deasstea da ea ttot ca a ei o tinea, vreau sa zic ca am incercat sa fac tot posibilul sa raman, mai putin ma luam la bataie ca ea dar tot am mers unde trebuia, insa pe pr mei nu am putut sa 'i anunt pentru ca unde am mers naveam net sh semnal nici atat, sh pr mea cea mai buna a inceput sa zica ca e suparata pe mine ca nu stiu ce, i-am trms niste mesaje pe mess insa nu e online, sh am sh sunato da nu raspunde, sh tin sa spun ca unde am mers a fost foarte plikty nu am facut mai nimic! deci acum ce sa le zic lor?

5 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Spune-le ca nu ai avut cum sa ii anunti pentru ca nu aveai net si nici semnal, ca mama ta a vrut sa mergi si ai incercat sa o convingi dar nu ai putut. iar daca nu o sa te ierte inseamna ca nu iti sunt prieteni.

| Shuellen a răspuns:

Zi-le pur si simplu adevarul, daca iti sunt adevarati prieteni te vor intelege.Nici mama ta n-a facut bine ca te-a anuntat dintr-o data asa, mi s-a intamplat si mie... Oricum nu are rost sa te feresti de prieteni, spunandu-le cine stie ce inventie. Zi-le pur si simplu adevarul. Le convine - bine, nu - iarasi bine.

| Crisu a răspuns:

Ca ai fost plecata si nu ai putut sa'i anunti? Cu alte cuvinte adevarul.Adica daca iti sunt prieteni, o sa te inteleaga.De ce nu i'ai anuntat inainte sa pleci, ca probabil te intelegeau. Vorbeste cu ei, si explica'le ce s-a intamplat.

| MEMO a răspuns:

Daca nu iai anuntat atunci, acum este mai greu sa te creada.
Spunele sa vina sa vorbeasca cu mama ta daca nu te crede.
(ps:sigur no sa vina sa vorbeasca cu mama ta, dar asa o sa aiba mai multa increderewinking )

| Iamforfun a răspuns:

Suna alti prieteni din grup daca prietena ta nu iti raspunde si spune-le ce s-a intamplat.