| Master2001 a întrebat:

Buna TPU. Am venit la facultate în Cluj, sunt la camin cu încă 2 ne intelegem cat de cat bine deocamdată, dar nu stiu ce mi se pare ca e prea grea facultatea și nu voi face fata. Si nu stiu de ce sunt asa. Plus ca sentimentele acestea negative se accentuează deoarece numai stiu pe nimeni. Am nevoie de timp? Ce imi recomandați?

Răspuns Apreciat de Editori
| GdX a răspuns:

Pfff....ar trebui sa fii fericit ca incepi facultate. O sa cunosti oameni noi, o sa inveti lucruri interesante, poate o sa faci multe tampenii. Facultatea si viata de camin este poate cea mai frumoasa parte a tineretii. Depinde de facultate, dar de regula e grea o facultate serioasa. O sa te inveti usor usor, mai ales dupa ce iti inveti colegii. Clujul este un oras frumos cu multe oportunitati pentru tineri, cam aglomerat dar e frumos si civilizat.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, astea se rezolvă după ce te acomodezi. E normală anxietatea asta la început

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Așa se întâmplă în primele săptămâni cu majoritatea. Ieși cu colegii de cameră la o plimbare pe deal, la un suc, la muzeul zoo, la grădina botanică, și povestiți.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu sunt din Cluj, mă poți contacta mesaj privat.

| DoarBogdan a răspuns:

Totul tine de timp si de acomodare. Totul o sa fie bine, fii sigur de asta. Si retine acest lucru, ce este mai greu de obtinut, este mai durabil, in general. Ai mers acolo unde este greu, pentru ca o sa fie mai bine dupa.
O sa faci fata, asa ma gandeam si eu la inceput cand ma uitam pe fetele colegilor sa vad care pare mai destept si care nu laughing Si toti imi pareau. Dar pot sa iti zic ca dupa ce o sa o termini, o sa vezi lucrurile altfel. Lasa sa treaca o luna, doua luni. O sa te obisnuiesti. Mereu este asa la inceput, pentru unele persoane.

Sau daca nu este ceea ce vrei... asta este partea a doua. Poti oricand sa renunti si sa faci altceva. Dar greutatea nu este o scuza.

| eckblume a răspuns:

E sentimentul de necunoscut. O sa iti faci prieteni colegii cu care vei face proiecte. Si la camin puteti iesi afara la banci sa va imprieteniti.
O sa faci fata la facultate daca acorzi cat de cat importanta materiilor. Stai sa treaca prima sesiune si dupa nu iti va mai fi asa greu. Eu la liceu voiam sa renunt in prima saptamana fiindca mi se parea prea greu, dar pana la urma m-am descurcat foarte bine.
E perioada asta mai complicata cu covidul. O sa fie bine. Succes!