anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună TPU! As avea și eu o problema legata de școală. Acum sunt pe clasa a X-a. La începutul clasei a IX-a am intrat pe profilul Filologie. Apoi pe a X-a sem. 2 m-am mutat la Științe ale Naturii în cadrul aceluiași liceu. Aici nu-mi prea place, am note mici deși învăț, profesorii sunt foarte nașpa și nu înțeleg de la ei mare lucru. În plus, la Filologie aveam câțiva prieteni cu care mă înțelegeam bine, iar aici nu prea am cu cine sa vorbesc. Colegii sunt foarte închiși în ei, și deja grupul e format, nu prea mai primesc membri. Eu m-am gândit mai bine și as vrea sa dau la Facultatea de Biologie și Geologie, pe Biologie. As vrea sa ma întorc la Filologie deoarece nu îmi place matematica și nu o înțeleg prea bine.
Acum chestia e alta, mi-e cam jenă sa ma întorc înapoi, am impresia ca voi fi luat în ras pentru asta, dacă revin după un semestru. Nu știu ce e mai bine sa fac, sunt foarte debusolat.
Va rog frumos sa ma ajutați cu niște idei, niște sfaturi.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| CreepyCrow a răspuns:

Crezi ca merita sa ramai undeva unde nu-ti place din cauza a ceea ce vor crede cativa oameni? Nu e nimic rau in a incerca lucruri noi pentru a sti daca esti potrivit pentru ele, ai mers acolo un semestru, ai vazut ca nu e cum te asteptai, acum poti alege unde vrei sa iti petreci urmatorii doi ani si la ce sa dai bacul. Poti fi la filologie si sa faci pregatire cu cineva care se adapteaza nevoilor tale, situatiile acestea nu sunt ceva nou si neobisnuit. Bafta

1 răspuns: