| Manumescoo a întrebat:

Bună TPU! As vrea sa îmi schimb sexul pentru ca am penisul f mic (cca 5 cm si știu ca n-o sa satisfac nicio femeie vreodată, oricum am fost respins de multe ori, din cauza asta) așa că aș vrea sa ma fac femeie dar habar n-am ce trebuie să fac. Cum inițiez procedurile, se face operație în România sau trebuie să o fac în străinătate?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Tailanda este experta in asemena operatii. Cred ca este tara cu cel mai mare procentaj de trans-sexuali, care si-au facut operatii complete de schimbat de sex.
Am fost in concediu acolo si la resortul unde am stat am avut inttr-o seara, un spectacol prezentat de trans-sexuali. Cred ca au fost cele mai frumoase femei tailandeze pe care le-am vazut vreodata in toata tailanda aia, fiind extrem de greu de crezut ca odata fusesera barbati. Cel putin cantareata principala era de o frumusete rapitoare, avand inclusiv implant mamar, penis scos, probabil si 2 coaste ca avea mijloc de viespre si miscari atat de delicate, ca-ti era mai mare dragul sa o privesti cantand si dansand.

| Manumescoo explică (pentru Violleta2022):

Da Tailanda pe ce planeta e?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Manumescoo):

Uite aici:
https://www.google.com/......22z/data=! 4m5! 3m4! 1s0x304d8df747424db1:0x9ed72c880757e802! 8m2! 3d15. 870032! 4d100. 992541

https://www.alltur.ro/descriere-thailanda/

19 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Exista un proverb:
"Nu exista barbati impotenti, doar femei nepricepute."

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

știu ca no sa satisfac nicio femeie vreodată.
E suficient de lung ca să intre. E păcat să te castrezi de bunăvoie. O femeie undeva te așteaptă.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt mii și mii de bărbați cu 5 cm care au copii. În RO nu îți schimbă nimeni sexul.

| johnnny123 a răspuns:

În primul rând, tu nu înțelegi care este treaba cu schimbarea de sex.

Oamenii care decid să facă operație de schimbare de sex o fac pentru că se identifică cu celălalt sex. Sunt bărbați care se simt femei sau femei care se simt bărbați.

Tu nu ești deloc în situația asta.

Tu ești bărbat, te identifici cu sexul masculin și ești atras de sexul feminin, deci nu ai absolut niciun motiv să faci operație de schimbare de sex, indiferent de dimensiunea penisului tău și de faptul că nu prea ai succes la femei.

Și dacă-ți faci operație de schimbare de sex, ce vei rezolva?
Te vei simți în continuare bărbat, vei fi în continuare atras de femei (sexul de care ești atras nu se schimbă în urma operației), doar că în loc de un penis de 5cm vei avea un penis de zero cm, iar șansele de a găsi o parteneră vor scădea vertiginos.

| Manumescoo explică (pentru johnnny123):

În primul rand sunt băiat, nu bărbat.
În al doilea rând tot una e 5 sau 0 cm, femeile vor minim 15 cm peste, deci șansele oricum sunt scăzute destul.

| johnnny123 a răspuns (pentru Manumescoo):

Nu ai înțeles absolut nimic din ce ți-am spus.

În primul rând, când spuneam că ești bărbat mă refeream strict la faptul că ești de sex masculin, nu la vârsta pe care o ai.

În al doilea rând, ți-am explicat foarte clar că operația de schimbare de sex este o opțiune DOAR pentru oamenii care nu se identifică cu sexul cu care s-au născut. Tu nu te afli în situația asta, pentru că nu te simți o femeie captivă în corpul unui bărbat.

Tu nu ai o problemă cu acceptarea sexului tău masculin, ai o problemă cu mărimea penisului și cu insuccesul la femei.

Niciuna dintre aceste probleme nu se va rezolva printr-o operație de schimbare de sex.

Chiar dacă-ți faci operație de "schimbare de sex", în sinea ta te vei identifica în continuare ca persoană de sex masculin, vei fi în continuare atras de femei, doar că nu vei mai avea penis. Crezi că asta îți va rezolva problemele, sau, din contra, le va agrava?

| doctorandus a răspuns (pentru Manumescoo):

Majoritatea românilor au sub 15 cm.

| Manumescoo explică (pentru doctorandus):

Asta e, dacă m-am născut să mor singur și sa n-am relație păi așa va fi.

| Manumescoo explică (pentru johnnny123):

Pai îmi plac băieții

| johnnny123 a răspuns (pentru Manumescoo):

1.Dacă-ți plac băieții de ce te tot plângi aici că nu ai iubită și nu reușești să satisfaci femeile?

2. Chiar dacă-ți plac băieții, asta poate însemna doar că ești homosexual sau bisexual, nu neapărat că ești transgender. Deci tot nu ai niciun motiv să-ți faci operație de schimbare de sex.

Nu-mi dau seama dacă ești un troll sau un om foarte confuz.

| Manumescoo explică (pentru johnnny123):

Nu sunt de pe planeta asta...

| Manumescoo explică (pentru johnnny123):

Lasă tu femeile, tu ai plătit gazul?

| jacktaylor a răspuns:

Se poate mari penisul prin faloplastie chiar cu 4 cm,și circumferința acestuia,poți alege în Germania acesta procedura, nu te da bătut,lupta!
Treci printr-un episod major disforic, te poate ajuta și un psiholog. Strânge bani și fa asa cum ți am zis, eu asa făceam daca o aveam atat, nu alegeam sa devin femeie.
Fi puternic boss, nu trebuie sa te demoralizeze în asa mod niște refuzuri, se va găsi o fata pe care nu o interesa acest aspect, trebuie doar sa nu te resemnezi.
Un alt user menționa ca o are și mai mica decât tine, de 3 cm,nu vrea sa devina femeie, e interesat sa și-o mărească, ar trebui sa te motiveze acest lucru, este un exemplu pentru cei care se confrunta cu un micropenis, nu se sa bătut baiatu', nu te da nici tu, odată va răsări soarele și pe strada ta sunt sigur.

| Brizbriz a răspuns:

"cca 5 cm si știu ca no sa satisfac nicio femeie vreodată, oricum am fost respins de multe ori, din cauza asta"

nu ai avut niciodata nici o "femeie" ci numai fatze pline de ifose
o FEMEIE care te place, trece peste, mai ales daca esti activ cu limba, degetele si... aaaaaa... portofelul, iar copii poti sa faci binemercic daca ai doar un singur centimetru, dar testiculele iti functioneaza binemercic

eu personal nu te sfatuiesc sa faci schimbare de sex NUMAI din cauza dotarilor insuficiente, la un moment dat o sa te loveasca SERIOS partea psihologica, insa daca totusi vrei, poti sa te duci la orice doctor generalist (clinica privata daca iti e jena de doctorul de familie) si el TREBUIE sa stie unde sa te trimita

| Mirel4412 a răspuns:

Exista operatie pentru marirea penisului, care e muuuult mai ieftina decat a te transforma in femeie. Inteleg ca e o gluma intrebarea, dar totusi poate vede cineva care chiar are problema ta.

| Manumescoo explică:

Dar am văzut și pe tik tok ca majoritatea femeilor vor chiar peste 20 cm, știu ca mărimea contează, eu am fost respins de prea multe ori de fete/femei din cauza mărimii, ba chiar mi-au zis ca nu a văzut încă asa penis mic niciodată, mi-am șters absolut toate rețelele de socializare pentru ca eram și sunt stresat. Cat despre operație cum toti ziceți, e foarte riscanta, să rămân impotent, să nu reușească operația.