| Cduncfujndf a întrebat:

Bună TPU! Aș vrea să mă ajutați cu o problemă. De ceva timp m-am apucat de fumat serios. Și am început să am dureri de gât. Eu am mai fumat și înainte, timp de 3 luni, dar atunci nu am avut probleme. Acum fumez de 1 an și aproximativ 4 luni. E ciudat că întreb asta, pentru că am destulă experiență cu țigările. Dar totuși vreau să îi întreb pe cei cu experiență, dacă au avut probleme de genul ăsta și dacă există un remediu. Mă gândesc că e posibil și să fie de la faptul că în ultima vreme am băut apă rece de la frigider.
P.s. Sunt fată și am 15 ani, peste două luni fac 16, știu că sunt mică, dar vă rog, nu veniți cu răspunsuri precum: lasă-te de fumat, ești încă mică...sau lucruri de genul acesta. Vreau să mi se răspundă scurt și la obiect: Dacă ați pățit asta, dacă e normal, cum să remediez durerea.
Și da, știu să fumez calumea, nu pufăi țigările și trag în mine.( Doar am spus, mă pricep la chestia asta )

Răspuns Câştigător
| LEG24rot a răspuns:

In primul rând e vorba de ce tigari fumezi, încearcă sa iti cumperi de mai multe feluri si cu ce tigari te impaci de pui doar de alea sa fumezi, eu pateam sa tusesc foarte mult pana mi-a trecut, nu fuma rahaturi rusesti, acum nu stiu cat de normal e aici depinde si de cat de sensibila esti

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E probabil sa fie de la apa rece si fumat prea mult.

| sadrian46 a răspuns (pentru mgtow):

Greșit! Fumatul e bun, că cere plămânul!

| mgtow a răspuns (pentru sadrian46):

Are nevoie de aer nu tutun organismul

| sadrian46 a răspuns (pentru mgtow):

Organismul despre care vorbești dta este un concept abstract.
Organismul oamenilor reali are nevoie de.
1 miliard de $ se consumă mondial azi pe zi pentru cumpărat droguri ilegale, heroină, cocaină, canabis, droguri sintetice.
În 2018 s-au consumat 2125 miliarde de litri de băuturi alcoolice și s-au fumat 16000 de miliarde de țigări, pe mapamond, de către oameni a căror organisme au avut aceste nevoi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ei, dacă te pricepi, ca să nu zici că te sfătuiesc să te lași de fumat, eu zic să continui. E bună și băutura și țigara, mai ales dacă te ții de ea.

| Andreeush a răspuns:

Părinții tăi sunt mândri că tu la 16 ani fumezi?
Ori ei nu știu nimic?

| sadrian46 a răspuns (pentru Andreeush):

Și dacă știu, ce o să facă? O să o țină închisă, să nu fumeze?