In primul rand pentru ca la varsta asta nu exista iubire ci doar atractie, deci intrebarile astea nu isi au rostul (ar putea la fel de bine sa intrebe daca si-ar putea schimba 'gagica' cu o inghetata).
Si incercam sa reducem numarul de intrebari de genul ("am 14 ani si as vrea sa stiu daca pot ramane gravida pentru ca am atins penisul iubitului"/"am 14 ani si am facut sex cu iubitul meu, imi poate spune careva ce e ala penis?").Imi cer scuze de limbaj ( avand in vedere ca ai doar 11 ani ) si intrebarile de mai sus au fost puse ca exemplu, dar probabil observi si tu ca mai nou site-ul e plin de intrebari penibile de genul celor de mai sus.
Deoarece este o varsta prea mica pentru a avea. Vreau sa spun ca daca esti preocupata de chestiile astea de acum, o sa pierzi alte lucruri mai importante, in unele cazuri.chiar si prietenii.Si oricum o "relatie" cu cei de 8-13 ani cum spui tu, nu poate dura mai mult de cateva luni, poate chiar mai putin avand in vedere ca nu este dragoste adevarata, doar o atractie, asa cum spunea si colegul de mai jos.In plus am vazut ca pe acest site foarte multi copii de varsta aceasta sufera din cauza ca au/au avut iubiti. Aveti toata viata inainte, in prima faza eu iti dau un sfat, stai mai mult pe langa prieteni si la timpul potrivit o sa ai parte si de baieti. Numai bine!