| Gabriela_3436 a întrebat:

As vrea sa va intreb un lucru : De ce cand un copil care are varsta intre : 8-13 ani, nu e bine sa aiba iubit/a. De exemplu am vazut ca un copil de 10 -11 ani a pus intrebarea :,, Iubitul meu (10 ) nu ma mai baga in seama, dar pe mess vorbeste cu mine imi zice ca ma iubeste, etc. Ce sa fac? " voi de ce ii criticati pe copii care zic ca au iubit de la 8-13 ani? CA DOAR AU VOIE! As dori sa va dati cu parerea. Ps : am 11 ani scuze categoria

Răspuns Câştigător
| Robert92 a răspuns:

In primul rand pentru ca la varsta asta nu exista iubire ci doar atractie, deci intrebarile astea nu isi au rostul (ar putea la fel de bine sa intrebe daca si-ar putea schimba 'gagica' cu o inghetata).
Si incercam sa reducem numarul de intrebari de genul ("am 14 ani si as vrea sa stiu daca pot ramane gravida pentru ca am atins penisul iubitului"/"am 14 ani si am facut sex cu iubitul meu, imi poate spune careva ce e ala penis?").Imi cer scuze de limbaj ( avand in vedere ca ai doar 11 ani ) si intrebarile de mai sus au fost puse ca exemplu, dar probabil observi si tu ca mai nou site-ul e plin de intrebari penibile de genul celor de mai sus.

1 răspuns:
| X_6706 a răspuns:

Deoarece este o varsta prea mica pentru a avea. Vreau sa spun ca daca esti preocupata de chestiile astea de acum, o sa pierzi alte lucruri mai importante, in unele cazuri.chiar si prietenii.Si oricum o "relatie" cu cei de 8-13 ani cum spui tu, nu poate dura mai mult de cateva luni, poate chiar mai putin avand in vedere ca nu este dragoste adevarata, doar o atractie, asa cum spunea si colegul de mai jos.In plus am vazut ca pe acest site foarte multi copii de varsta aceasta sufera din cauza ca au/au avut iubiti. Aveti toata viata inainte, in prima faza eu iti dau un sfat, stai mai mult pe langa prieteni si la timpul potrivit o sa ai parte si de baieti. Numai bine!winking