| anonimadinAlba a întrebat:

Buna TPU! Aseara am dat o petrecere la mine acasa. Am fost 2 fete si 4 baieti. La inceput am baut putin cam mult si rapid (eu am vrut sa fac pe grozava si am dat 2shoturi de whiskey, pe langa berea, strongbow-ul si visinata pe care le am baut).
Era ora 8 seara si eu mergeam intr-o parte si radeam din nimic.
La un moment dat am fost sa ii prezint unuia dintre cei prezenti casa si nu stiu cum am ajuns sa ne sarutam. timpul a mai trecut, alcoolul consumat de toti si a pus cuvantul si deja toti eram beti si sunam pe toata lumea. Din pozele pe care le am gasit in telefoane si din ceea ce mi au povestit cei cu care mai vorbisem pe apel-uri am vazut ca eram in bratele unui alt tip si ne sarutam pe acolo. Va dati seama ca eu nu eram constienta de ceea ce faceam si acum cateva persoane cu care am vorbit au spus despre mine ca sunt c*rva si ca ma dau la orice baiat vad, ca nu am limite si chestii din astea... nu pot sa zic ca ma afecteaza vorbele lor, ci ceea ce ma afecteaza este ca am procedat in felul asta, nu trebuia sa ma pup cu nimeni pana la urma, trebuia sa stau cuminte... ma simt scarbita de mine ca am facut asta, am o stare oribila (nu stiu daca pentru ca s-a terminat distractia, sau pentru ca am facut asa ceva). Pana si parintii mei m-au vazut in halul in care eram (nu s-au suparat pe mine, dar mie tot imi e rusine)
Ce pot sa fac pentru a ma simtii mai bine? Eu nu vr sa fiu genul ala de fata

8 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Alege unul si ramai cu el.

| anonimadinAlba explică (pentru aditimus):

Nu il vreau pe niciunul, a fost cv pe moment...

| aditimus a răspuns (pentru anonimadinAlba):

Atunci exact cum spune si Alina traieste-ti viata.

| viavo a răspuns:

Lasa timpul sa treaca, nu mai repeta asemenea tampenii si saruta doar cand iubesti.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu uita ca-n viata totu-i trecator si ca greseala este scrisa in legile omenesti.

| ThePrinceOfAllSaiyans a răspuns:

Sincer eu sunt constient cand sunt beat.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Inseamna ca esti constient ca nu trebuie sa bei pana ajungi inconstient.

| Justme79 a răspuns:

Draga mea nu îți mai fa atâtea complexe despre ceea ce s-a întâmplat.că nu ai omorât pe nimeni și în plus omul cât trăiește în viața din greșeli învață ...important este că nu s-a întâmplat. nimic ieșit din comun și toată lumea a fost ok, indiferent de ce spune X și Y nu lua în seamă și treci peste asta dovedește că nu îți sunt prietenii sfatul meu be hapy no matter what other say sometime life it's like this take carehappy