| OaNa_1163 a întrebat:

Buna TPU...
astazi baiatul pe care il plac mi-a spus ca sunt urata si si in alte zile mi-a spus.~mi-ati putea da niste sfaturi dau pareri... P. S. eu sunt in poza. fundita

6 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Chiar esti frumoasa!
El ti-a spus asa findca si-a dat seama ca`l iubesti si vrea sa se dea mare!
Pa, pa.

| aliceinchains a răspuns:

Mă, tu te iei după ce zic toți frustrații? Dacă ăla îți spunea să te arunci după bloc, tu îl ascultai? De ce îl crezi când îți spune că ești urâtă și apoi ne întrebi pe noi? Tu ești tu.
Lasă-l în pace pe el. Nu zic să îți găsești pe altul...că ești la școală sigur. Să te preocupe învățatul mai întâi. Zi bună.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Nicio fata nu este urata! Absolut toate sunt frumoase, doar ca unele stiu sa isi ascunda defectele si sa-si arate calitatile, pe cand altele nu.
Insa daca ti-a spus asta, in primul rand este un badaran. In al doilea rand inseamna ca nu esti pe gustul lui. Cu siguranta ii plac altfel de fete.
Dar nu fi trista, cu siguranta exista cineva care te place si pe tine. Sau cel putin in curand va aparea un tip care te va placea asa cum esti si cel mai important, va sti sa te respecte.

| LoveIsForFree a răspuns:

Paii asa am patsit si eu odatasad.Imi zicea ca sunt urata.Iar pe mess sau cand eram singuri ca sunt frumoasa. Vreaa sa se deea mai...dar nu e.

| Micuţa a răspuns:

Buna Oanakiss! Draga! Tu nu esi urata.Doar el nu te place si de asta iti spune asta.Eu te consider frumoasabatting eyelashes.El e un prost ca nu te poate aprecia...Ar trebui sa iti placa de alt baiat>big grin

| OaNa_1163 explică:

Am vrut sa spun ...sau pareri nu dau pareri rolling on the floor