|

Buna TPU, azi am avut o zi foarte groaznica, m-am mutat in rahova si stiti cum e zona. Azi au venit niste actori sa faca un videoclip muzical si eu am fost asa fericita incat m-am imbracat cu costumul meu de halloween cu Harley Quinn din Suicide squad tricou bluza si jacheta cu pantaloni scurti gen chilot si ciorapi dinaia din plasa si m-am dus la filmare si erau niste baieti care tot dadeau cu sticla si matura si kendama in mine apoi eu m-am enervat si i-am luat kendama din mana si am aruncat-o departe si din greseala am nimerit o femeie si mi-a dat rau cu ea in cap si m-a tras de par si dupa am fugit si tineam putin plansul in mine dar n-am reusit, m-a facut nebuna, toti ma fac nebuna nimeni nu stie cum ma simt eu m-am saturat, ce sa fac daca nu ma lasau in pace si mi s-a umflat capul unde mi-a dat femeia aia

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ar trebui sa te abtii sa te mai duci in astfel de locuri, in grupuri de persoane necunoscute, nu toti sunt asa de receptivi la persoanele noi cu atat mai mult cat timp ei incearca sa faca ceva acolo iar altii le stau in cale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Rahova este un fel de Ferentari. Puteai sa o lovești și tu apoi fugeai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna. Stiu cum te simti, dar pur si simplu in general nu prea ai ce sa le faci persoanelor de genul asta. Presupun ca ar fi trebuit sa suni la politie in conditiile in care te batea, dar nu stiu sigur cati ani ai, iar daca nu esti majora ar fi ok sa vorbesti cu parintii despre chestia asta si sa faca ei ceva, chiar daca poate ar fi cumva greu. Daca nu ai cum sa vorbesti cu nimeni despre asta si ai sub 16-17 ani nu cred ca ai ce altceva sa faci. Scuze daca a parut retardat ce am scris.

Imi pare rau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cateodata pur si simplu nimeresti in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia distanta de oameni aia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează