| heiii a întrebat:

care dintre voi crede ca nu poate fi inteles, pesimist si/sau perfectionist? spune ti mi de ce considerati ca va simtiti asa.

P.S: nu incepeti sa mi dati sfaturi mie.nu sunt lasa ca sa formulez in asa fel intrebarea incat sa mi dati raspunsurile pe care,, ar trebui sa le aplic'' pe mine''

Răspuns Câştigător
| ComatoseWine a răspuns:

Tot ceea ce fac o fac pentru ca viata e scurta si eu nu ma multumesc cu putin.Trebuie sa fiu pregatit pentru orice ca niciodata nu stii cum se schimba lucrurile si nu sunt genul care mizeaza pe noroc si destin(nu spun ca nu sunt bine venitelaughing).Nu vreau sa am regrete si de aceea incerc sa fac lucrurile cat mai bine si cat mai multe, inca nu m-am dedicat unui singur lucru si probabil ca nu o voi face niciodata caci un plan B si unul C nu stica.

Ceea ce e amuzant ca lumea care nu ma stie si vorbeste pentru prima data cu mine zice ca sunt cea mai imatura, fara scop persoana, ca ma distrez mereu si nu fac nimic.Dar cand vine vorba sa fiu serios, sunt.

2 răspunsuri:
| ComatoseWine a răspuns:

Eu ma consider perfectionist.De ce? Pentru ca imi place ca tot ce sa fac sa fie peste asteptari.NU suport sa gresesc sau sa nu am dreptate.E greu sa incerci sa ma contrazici,trebuie sa fiu eu prea obosit ca sa zic ca ai dreptate si eu nu. Daca am un proiect de facut cu mai multi colegi,eu sunt "The Boss", eu fac cea mai multa treaba, eu controlez ce se face la proiect, iar daca ma nemultumeste ce au facut ceilalti, sunt in stare sa incep totul singur.Nu imi place sa fac lucrurile superficial, mai bine nu le mai fac si imi place simetria.Ador ca lucrurile sa fi aranjate dupa o regula.Nu te gandi ca sunt cine stie ce tocilar, de fapt nu sunt asa bun la scoala, dar imi place sa fac lucrurile cat mai bine.Si stiu ca oricat m-as stradui lucrurile pot fi si mai bune, de aceea niciodata nu sunt perfect multumit de mine.Ma consider un perfectionist si prefer sa traiesc cu impresia asta.

| heiii explică (pentru ComatoseWine):

Eu cred ca perfectionismul tau este din acela bun. pui suflet in tot ce faci si nu iti place sa dezamagesti.eu consider ca nu ar trebui sa te schimbi decat daca chiar tu crezi uneori ca exagerezi.