|

Buna TPU! Cititi chestia asata si spune-ti parerea :) http://www.myidol.ro/lady-gaga-filmeaza-un-nou-videoclip -eretic.html. Eu cred ca e o mare tampita sincer... Inainte sa fie,, Lady Gaga '' fasea sex cu barbati pentru. bani, dependenta de droguri si stripteoza :/... nu stiu ce za zic... Ma bucur ca a trecut intr-un fel peste asta. Dar... E putin cam prea de tot :|. nu stiu;) Fara comm urate plss! Daca nu ca place da-ti x! Ms mult :x!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Since mi se pare o mare mare prostie mai ales dupa ce am vazut un documentar despre toti acesti mari candtareti cu inscenari si toate acele zise morti si toate prostiile daca vreti sa vedeti adevarul va propun sa va uitati la ``Demascarea industriei muzicale`` acolo o sa vedeti tot despre ce e vorba si cu pacturi cu deavolu si toate prostiile daca va pasioneaza acest subiect va incit sa vizionati acel documentarwinking

1 răspuns:
| a răspuns:

Face videoclipuri de genul ăsta pentru că ea face parte din "Iluminaţii". Toate videoclipurile ei sunt pline de mesaje subliminale.Chiar nu ţi-ai dat seama?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează