anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cred că tocmai am creat un dezastru. O colegă de clasă și în același timp și prietena mea se plângea că toți o folosesc pentru teme, eu fiind singura care o sprijină am vorbit cu prietenul meu cel mai bun care este și el coleg cu noi, astfel el de 3 zile îi dă mesaje non stop ei, pe mine parcă uitându-mă, nu știu..Cred că simt o urmă de gelozie pentru că știu unde se poate ajunge de la asta..De ce când vreau să fac o faptă bună mai rău iese? Sau cel puțin cum ar trebui să mă pregătesc deja pentru impactul emoțional care va veni?

Răspuns Apreciat de Editori
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Ție îți e teamă că ei vor fi împreună și niciunul nu va mai avea timp de tine de fapt. Nu e chiar așa. Aceste lucruri sunt niște copilării și nu înseamnă neapărat că dacă 2 colegi vorbesc și își trimit mesaje vor ajunge și la o relație. Tu rămâi așa cum ești și fii prietenă cu amândoi cum ai fost și până acum. Și ține minte: un prieten care nu mai este înseamnă că nici nu a fost vreodată prieten (deci în cazul în care vor fi într-o relație și vor uita complet de tine, înseamnă că nu ți-au fost niciodată prieteni cu adevărat). Nu te îngrijora, e doar o etapă, prin câte o să mai treci în viață...

Seară bună!

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Care e problema până la urmă?
E iubitul tău sau ce?

| Capsi a răspuns (pentru Andreeush):

Mai degrabă fostul

| Impersonal a răspuns:

Deci te-a lasat ibovnicul si-acu' regreti... pai, subiectul se întinde pe o arie mult prea diversa ca sa intruchipez ideea "ignorantei ca stil de viata"... o mini-semi-psihopatie daca vrei s-o numesti asa, insa as zice ca va ajunge sa-ti placa.
Incearc-o, poate vezi chestii!