| Ioana19sadsoul a întrebat:

Bună TPU,cum va dați seama când cineva se folosește de voi pentru a-și atinge scopurile indiferent daca este prieten sau partener/a?
Părerea mea este că în calitate de prieten/a nu mi se pare normal ca prin mesaje sau in mediul virtual sa te comporți într-un fel și față în față vezi invidia și ura din ochii acelei persoane,nu suport că cineva sa mă lingușească,mai ales că nici ea nu crede ceea ce spune și are impresia că mă da pe spate cu comentariile ei. Cred că este o persoana toxică, minte foarte mult,pe față, bârfește și mă armenește și pe mine in bârfele ei,in mocirla ei,este o persoana disperata după rețelele de socializare, după like-uri,se compara cu diferite vedete și fete bogate, in poze vrea sa ademenească și pe urmă mă întreabă dacă pozele ei sunt vulgare. De când mi-am luat apărar foto, in special pentru peisaje, mă obligă să să-i fac poze încontinuu pentru like-uri și nu mă pot desprinde, adică să nu mai aibă legătură cu mine, voi cum mă sfătuiți să procedez?

Răspuns Apreciat de Editori
| Eliza1230 a răspuns:

Fiecare om, este in felul lui, fiind diferit de ceilalți. În prima faza r trebui sa încerci să înțelegi de ce are acest comportament pentru a de cele mai multe ori, unele persoana tind sa fie mai dificile din cauza unor complexe sau probleme. Când o persoană este foarte zgomotoasă, încearcă doar sa atraga atentia asupra ei, sa compenseze lipsurile pe care le are. Nu ai de ce sa te superi, trebuie sa te gândesti că dacă cineva vorbește de tine este pentru ca ai ceva in plus, care sa ii stârnească interesul. În prima faza, ar trebui să vorbești cu ea, sa o faci sa inteleaga ca unele lucruri sunt greșite, ca tu ca prietena a ei esti acolo sa o ajuți sa treaca peste orice. De cele mai multe ori daca răspundem unei persoana "rea" cu bunătate, reflectă personalitatea noastră. În cele din urmă, nu ar trebui să mai bagi in seama nimic din jurul tau, sa încerci să fii cea mai bună versiunea a ta si sa fii înconjurată doar de oameni dragi si buni, care sa te faca mereu fericita.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il adaugi in Facebook si vezi daca te cauta cand are nevoie de ceva, un om obisnuit te intreaba cum o duci in viata mai rade cu tine nu cauta sprijin financiar sau material

| RAY a răspuns:

Buna,trebuie sa intelegi natura umana cu toti ne folosim de alti pentru a ne satisface nevoile, acest lucru nu este ceva negativ, de exemplu baiatul/fata x simte atractie fata de y vrea sa se foloseasca de y pentru a iti satisface nevoia sexuala sau emotionala sau alte nevoi

| siriusblack98 a răspuns:

O alungi pur si simplu.Scapa de persoanele toxice din viata ta. Daca nu ai sange in instalatie sa-i zici ''marsi!'' atunci o ignori si-i vorbesti rece pana pricepe si pleaca singura.Eu nu inghit astfel de taraturi si m-am enervat numai citind descrierea ei.