| larisikmik a întrebat:


Daca credeti ca ma puteti ajuta, va rog sa cititi tot chiar daca este mult. Eu am stat cu un baiat 2 ani, in primele luni nu simteam nimic pentru el, eu am stat mai mult cu el pentru ca tatal lui murise si mi-a parut rau de el. Am fost in aceeasi clasa in generala acum suntem amandoi in acelasi liceu. Inainte nu prea ieseam cu el, eram mai micuta si nu stiam ce sa fac. Cam dupa 1 an am inceput sa iesim amandoi, mergeam prin parc, faceam orice impreuna.
De asta-vara relatia noastra a inceput sa nu mai tina, el a statea vara mai mult la tara sa o ajute pe mama lui, l-am inteles. Cand am inceput liceul in septembrie mergeam amandoi la scoala, ne asteptam dupa ore daca unul termina mai devreme. Din octombrie ne-am indepartat, adica el a inceput cu anturajul la liceu cu "prietenii" lui. Dupa aceea in Noiembrie am vorbit despre dragoste si m-a intrebat daca vreau sa fac dragoste cu el, eu i-am spus ca nu, sunt prea mica si nu vreau. S-a suparat foarte tare, adica nici nu ne mai salutam prin liceu sau pe strada. Nu ne-am mai cautat unul pe altul, dupa aceea in decembrie inainte de ziua lui ne-am imapacat a zis ca nu trebuia sa zica chestia aia, in fine l-am iertat! Dupa ce ne-am imapacat nu mai era totul la fel adica de abia daca ne mai sunam, prin mesaje nu vorbeam deloc, vorbea doar la liceu. Dupa cand am luat vacanta eu am plecat in Londra la matusa mea am stat aproape o luna, nu prea i-a convenit pentru ca era obisnuit cu mine. Cat am fost plecata iarasi se schimbase era ca inainte, vorbeam mai mult ca in tara.
Cand m-am intors l-am sunat dimineata, mi-a raspuns si a zis ca doarme dupa aceea am inchis. La scoala cand ne-am intalnit nici macar nu m-a bagat in seama adica macar un " ce faci, ai ajuns bine?". Dupa aceea am vorbit cu cea mai buna prietena a mea si mi-a spus ca el zice la toata lumea ca el s-a culcat cu mine si cand l-a intrebat daca mai sta cu mine a zis ca nu da'o dracu. Eu cand am aflat m-am simtit foarte prost, pentru ca nici nu se intamplase si pentru cuvintele care le-a spus. M-am luat de el si i-am zis ca pe el il doare in c*r de tatal lui, i-am zis cum poate sa zica asa ceva cand nici macar nu s-a intamplat. Dupa el s-a jurat si a zis ca nu a zis, dupa aceea a zis ca niciodata nu o sa mai fim impreuna pentru cuvintele care i le-am zis de tatal lui. In fine i-am zis ca nici eu nu mai vreau pentru ceea ce a zis. Si inainte de ziua indragostitilor ne-am impacat si de ziua indragostitilor ne-am si certat. In ziua aceea am fost la o colega casa si fata aceea l-a intrebat daca mai simte ceva pentru mine si el a zis ca NU, pentru ca am zis chestiile alea de tatal lui. Eu atunci am inceput sa plang si i-am zis ca si eu tin degeaba la tine ca o proasta, dupa aceea a inceput si el sa planga si am zis ca o luam de la 0 cu totul. Iar cand el a ajuns acasa mi-a trimis mesaj ca mai bine luam o pauza ca nu vrea sa isi bata joc de mine, eu chiar nu il inteleg de ce mi-a zis sa o luam de la 0, puteam sa imi zica in fata ca vrea sa luam o pauza. Nu stiu chiar nu ma asteptam din partea lui, doar ca pe el l-a schimbat mult liceul, nici nu stiu ce sa ii zic, adica vorbim la liceu, ne tachinam, dar nu mai suntem cum eram. Nu stiu daca mai simte ceva pentru mine sau nu cu adevarat, nici nu stiu ce sa ii zic. Eu cred ca el ma uraste pentru ca am zis de tatal lui dar nu am zis cu intentie rea. Il iubesc enorm ...am incercat sa vorbesc cu alti baietii ca sa il uit dar nu pot sa fiu cu alt baiat simt ca ne leaga ceva mai mult. Si chiar mi-e frica ca o sa intru in depresie, plang foarte mult cand ma gandesc prin cate am trecut impreuna si la amintirile pe care le avem.
Voi ce ati face in locul meu?
Ce i-ati spune?
Va rog sa ma ajutati daca puteti.
Multumesc mult.


2 răspunsuri:
| Awesom a răspuns:

End it.

| DarkJoice a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-l uiti. Nu este ultimul baiat din lume. Poate ti se pare acum ca nu poti trai fara el, dar nu-i asa. O sa-ti gasesti unul mult mai bun. Adica, scuza-ma, dar sa te barfeasca la scoala si chestii de genul asta chiar nu se fac nici macar unui dusman, daramite persoanei pe care, cica, o iubesti. Asta e parerea mea. Dar gandeste-te ca ajungi la facultate si acolo iti vei gasi pe cineva de 10000 de ori mai bun.
Sper ca ti-am fost de folos. Pupici!