| Juliandra00 a întrebat:

Buna TPU! Daca ne-am despartit din motive toxice, dar am ramas prieteni si totusi el mi-a promis ca o sa se schimbe si ca ma lasa sa ma mai gandesc. Ar trebui sa-i ofer a 2 a sansa?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Care erau motivele toxice? Din ce, de unde veneau?

| ionur a răspuns:

Voi ăștia care spuneți ca ați rămas prieteni și bff cât timp o sa mai minți așa? Ca sunteți doar prieteni și bff cât credeți ca vor tine minciunile astea? Cum poți sa întrebi niște străini sai mai oferi o alta șansă? Tu nu-l cunoscut pe băiatul ala? Nu ști cine este? Tu ar trebuie sa ști cu adevărat mai bine ca toți într-un loc (cu toate ca ști da așa îți convine...) tu când te-ai dus cu el la întâlnire neai intrebat pe voi? Când teia dus cu el sate f... n-ai intrebat pe noi? Când te-ai dus sate vezi cu el n-ai întrebat pe noi? Lăsați minciuna asta ca ați rămas prieteni și bff ca cu toti știm adevărul ca nu exista prieteni între un bărbat și o femeie astea cu am rămas prietenii sunt vrăjeli și miciuni pentru copii a dacă spui ca ați rămas prieteni cu benfici este de înțeles. da altceva nu are cum sa existe între o femeie și un bărbat așa că nu mai are rost sa bagi minciuna cu prieteni și bff ca este veche rău. Motive toxice )))))) (ăla e motivul tău) altfel nu te mai implora băiatul ăla. motive toxice))))))) asta cu toxicul ține de fiecare data nu?laughing))))) adevărul e ca mereu găsiți o scuza și nimic de nu var face nimeni da așa va convine. Proști si fraieri sunt ăia care chiar cu adevărat se uită cu inima la voi și va iubește cu adevărat. După venit cu toxic cu fel și fel de minciuni de râs și de rahat și pe la spate va rupeți pe la alții... tooooooooooxicccccc laughing)))))))))

| Juliandra00 explică (pentru ionur):

Inainte sa ma jignesti pe mine ar trebui sa inveti putina gramatica

| Bogdan127 a răspuns (pentru ionur):

Hey! Nu te cunos, nu știu cine ești și nici dc comentezi prost. Nu puteai dormi bine dacă nu scriai prostii? Dacă a cerut părerea oamenilor dc vii tu repede sa comentezi ca chestia cu toxicitatea funcționează mereu? Sau prietenia dintre un băiat și o fata nu funcționează, eu sunt cu un băiat prietena de mici și încă tine. Ceea ce cred eu e ca ești mai preocupat de alții decât de tine. Acum sper sa dormi bine la noaptewinking