| AlexDoud a întrebat:

Buna TPU! DAU FUNDA! Ma puteti ajuta? Mi-am downloadat de pe net counter strike carbon v1.2 si mi-a mers bine. A doua zi cand am deschis jocul nu-mi aparea alea ''new game'' ''find servers'' ''options'' ''quit'' si nu inteleg de ce? Apoi mi-am luat alte moduri de counter strike si tot asa imi facea! Le-am uninstalat apoi am instalat si tot asa facea! Mai spun ca am Windows XP Professional, 224 mb RAM, 1.60 GHz.

Răspuns Câştigător
| lolobv a răspuns:

Salut te pot ajuta eu:)http://tutorialecstrike.com/....../index.php intri aici si dai download apoi ce e in el dezarhivezi apoi ce iese de acolo il bagi in Cs-ul tau/cstrike/resource si gata o sa il ai:) si chair daca mai este o data ala il stergi si il bagi pe asta de pe net ok?:)

1 răspuns:
| OneMoreChance a răspuns:

Deci sa iti spun o faza, mai intai e "Am dezinstalat" nu "Am unistalat", dar dupa ce calculator vad ca ai, as zice ca ai si o placa video slaba, iti recomand un pc nou ( sau laptop ) sa sa iti iei niste piese noi, adica sa ai si tu in jur de 3 gb de ram placa video peste 7700 procesor dual si apoi ai sa vezi ca iti merge ca pe roate ( ce am zis eu aici sunt ca sa iti mearga calculatorul si jocurile super dar asa iti trebuie o placa 5500 de 256mb si 512 mb tongue ) sper ca am ajutat tongue