|

Buna TPU, de cand m-am despărțit de tatăl băieților, locuiesc cu părinții mei. Aproximativ 3 ani. Ideea este ca in timpul in care locuiam cu fostul, părinții ma sprijineau in a-l părăsi si a ma intoarce acasa... ei bine, anul asta a început mama cu 'ar fi mai bine daca te ai împăca cu el '.
Ne certam destul de des, si nu ezita in a ma face panarama, curvă. Asta in cazul in care eu in trei ani am adus un singur bărbat în casa... Si atunci la insistențele lor pentru ca imi baga tot felul de chestii in cap. In 2019, am fost plecată in strainatate,am reusit sa imi cumpăr masina. Dar tata, imi zice sa plec din casa,sa ma mut in gazda,la cearta ma lovește. Acum le-am propus să mă lase să plec sa mi adun ceva bani, să îmi vand masina si sa imi cumpăr o garsoniera sa pot sta liniștită cu copiii mei. M am săturat să mă vadă copiii lovită si plansa. Imi si vorbesc foarte urat si incearca sa ma șantajeze emotional. Bun, ei nu vor sa aiba grija de copii. Am vorbit cu tatăl băieților sa ramana cu ei, și-a fost de acord. Dar mama, din nou, ca ce hal de mama sunt, cum pot sa mi las copiii. Dar tot mama e cea care nu mi-a permis sa ii dau copiii macar in weekend. Ma simt super frustrată că nu stiu ce sa fac. Multumesc.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna! Ești majoră și ai 3 copii. Nu înțeleg de ce trebuie să le ceri voie să te lase să pleci. Ești sechestrată? Dacă nu, te duci și vinzi mașina, stai în garsoniera și iei și copiii cu tine. Nu lăsa pe nimeni absolut, să îți trăiască viața în locul tău. Doar tu decizi și alegi ce este cel mai bine pentru tine. Faptul că fostul soț dorește să te ajute cu copiii este un lucru bun, pentru că este tatăl lor. Fă-ți curaj, lasă fricile și acționează! Salvează atât viața ta cât și a copiilor care merită o copilărie liniștită și frumoasă.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sincer, nu-i mai asculta pe ai tăi, lasă copiii o perioadă la tată, că doar e tatăl lor, e normal să stea cu el, du-te și strânge banii și mută-te de acolo, poate chiar chirie ca să poți pleca mai repede

| a răspuns:

La părinți, la revedere. Cu tot cu copii, în altă parte.

| a răspuns:

De ce să nu știi ce să faci?
Până la urmă ești majoră și poți decide singură ce vrei să faci, părinții tăi nu au dreptul să îți interzică ceva, mai ales că se comportă urât cu tine.