|

Buna TPU! De ceva timp am asa un feeling de insecuritate, daca il pot numi asa. De obicei cand ies afara, am tendinta de a trimite snap/story pe Instagram la tot ceea ce fac(nu chiar tot, de exemplu mersul in parc, statul la facultate, din ratb etc) si ma macina problema asta. Vreau sa renunt la "obsesia" asta de a trimite snap-uri din toate locurile sau sa postez la instastory. Nu vreau sa renunt definitiv la cele doua aplicatii, insa as vrea un sfat, cat de bun se poate, iar cea mai problematica din cele doua aplicatii este Snapchat-ul. Ce solutie sa gasesc pentru a diminua obsesia? Funda! Sper ca nu am gresit categoriahappy

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Cred ca problema ta, din punctul meu de vedere, este iubirea pentru aprecieri de la cei de pe Instagram sau alte retele de socializare. In primul rand, gaseste-ti altceva de facut in momentul in care gandul iti zboara la Instagram, incearca sa citesti o carte, incearca sa iesi in natura, iesi cu fetele, iesi cu baietii, fugi la munte, fa o drumetie pe munte cu prietenii, mai ales ca a venit caldura, joaca niste carti cu ei, povesteste cu ei. Lasa instagramul si retelele de socializare pentru ca te inchid in tine si nu o sa mai vrei sa mai iesi afara la un moment dat. Nu lasa realiatea virtuala sa iti devina dependenta. Nu cere aprecieri de la lume, nu fi mandra. Ci fii fericita cu ceea ce ai si multumeste-te cu ceea ce ai. Fa sport, alearga, intra in vorba cu lumea, chiar si cu cea pe care nu o cunosti, vorbeste cu cei din parc, admira natura...sunt destule variante, sa te dezlipesti de snapchat, important e sa ai vointa sa iti ocupi timpul cu altceva, mai folositor pentru mintea ta, decat gandul la snapchat.

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Are dreptate @supadeceapa, nu-i pasa nimenui de ce postezi asa ca ce rost are? Numa o sa te considere toti o obsedata care nu e in stare sa iasa din casa fara sa posteze. Puii mei, mare greutate, pur si simplu nu postezi.

| a răspuns:

Au fost vremuri, si eu le-am prins, cand, telefonul fix, era un lux!
Termina-ti facultatea, snapchat nu o sa-ti de cald in viata!

Si schimba nickname... suna gay!

| a răspuns:

Gândește-te că nimănui nu-i pasă de chestiile astea.

| a răspuns (pentru supadeceapa):

Daca taceai... filozof ramaneai!

| a răspuns (pentru danbnz):

Dacă dai reply-uri ca să nu spui nimic, mai bine fă și tu pe filosoful.

| a răspuns (pentru supadeceapa):

Vai de capul tau...
Ai dat un raspuns absolut nefolositor omului, dar intri in chat cu mine pentru ca nu-ti convine adevarul!
In loc sa ajuti in spiritul TPU intri in polemica cu oameni pe care nu ii cunosti.
Sfat: stai in bancuta ta de scolar!

| a răspuns (pentru danbnz):

Care adevăr, mă? Cu cine mă bag eu în seamă? Mi-ai dat reply degeaba, ca să-mi zici absolut nimic și ți-am dat un sfat.

acum 30 minute | danbnz a răspuns (pentru supadeceapa):
Daca taceai... filozof ramaneai!

Nimănui nu-i pasă de story-urile ei. Crezi că le pune pentru ea? Ea poate să-și vadă pozele și-n Galerie. Stai în banca ta, moșulică.

| a răspuns:

Chiar exista persoane care fac rahatul asta? laughing WTF si eu credeam ca am probleme...

| a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Asta-i prostie..Nimic altceva?

| a răspuns:

Singura problema a ta! Esti dependenta de telefon!