|

Buna TPU.Deci,azi aproape m-am sarutat cu un baiat.

Veneam de la scoala si mi-am scapat plasa cu sportul.Cand ne-am ridicat, aproape ne-am sarutat, insa mi-a sunat nenorocita aia de alarma de la telefon(trebuia sa iau o pastila).Ne-am continuat drumul si am ajuns acasa, dar acum ma confrunt cu o problema:cum voi vorbi cu el maine la scoala? Ce sa ii spun?Nu as vrea sa afle boii mei de colegi, care isi baga nasul peste tot si care l-ar intimida...

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu.
Imi place de un baiat si lui ii place de mine si vrem sa fim impreuna dar colegii mei care sunt tot niste boi ar zice la tot orasu' daca ar afla ca suntem impreuna.


El este in clasa a 8-a iar eu intr-a 6-a, iar colegii lui sunt de treaba si nu sunt niste badarani ca si colegii mei.

Acum incercam o relatie pe mess sa vedem cum o sa fie si dupa aceea trecem mai departe.
Asa ar trebui sa faci si tu, iar in legatura cu ce ar trebui sa-i spui... pai ai putea sa il intrebi daca te place si ii zici ca si tu il placi big grin.


Si eu am patit asa cu unu. Aproape ne-am sarutat da a venit tampitul de varmeu si ne-a oprit.A doua zi cand l-am vazut i-am zis ca il plac, pentru ca stiam ca si el ma place si am fost impreuna vreo luna, dupa care m-am despartit de el pentru ca m-a fost enervat cu ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa pastrezi o relatie la distanta.cum sa zic eu.Decat prin mess.Si cand va fi timpul potrivit vor afla si colegii taiwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează