Phai 1. in primul rand fetele de clasa 1 nu prea stiu ce e ala un prieten...cam din clasa a4a incep sa isi dea seama cam ce e ala si 2.chiar n ucred ca ai dc sa te strofici sa te pui cu o fata care nici macar nu stie ce e ala iubit asa ca mai bine incearca sa gasesti una mai mare...
funda?
Omule, în timpu' ăsta am impresia că ai cam pierdut-o. De ce ai stat degeaba anii ăştia? Bine hai că atunci când eşti în 1-4 nu poţi faci multe chestii. Dar ai fi avut şanse, de ce le-ai ratat?
Whatever, acum nu mai contează.
Îţi recomand o chestie: să nu o laşi să afle că o placi de atât timp. O să zice de tine că eşti disperat, sau că eşti ceva obsedat, şi asta nu face bine.
Ia, găseşte ceva cu care să-i atragi atenţia. Fii drăguţ, dar nu te lăsa călcat în picioare, şi dacă observi că profită de tine, opreşte-te cât de repede poţi. Încearcă să o protejezi de alţii care-şi bat joc de ea (oriunde sunt din ăştia), de exemplu. Aţi putea merge acasă împreună sau să vă faceţi temele.
Cert e că trebuie să te apropii mult de ea, să fii un amic bun, şi apoi îi poţi spune că-ţi place de ea.
Poveştile astea de dragoste de la sfârşitul copilăriei sunt uşor de manipulat dacă ştii cum.
Deic stai tu esti a-6a si ea 1-a! Nu crezi ca e cam ciudat.Ma rog varsta nu conteaza dar cred ca e mult prea mica pentru tine
La 7 ani nu are cum sa stie ce inseamna aia iubire...la varsta aia ele umbla cu pompoane si serbari si desene animatemai bine las-o in pace sa-si vada de viata ei si tu ar trebui se faci la fel, incearca sa o uiti pentru ca la 7 ani ea nu are de unde sa stie ce-i aia dragoste
Cum sa te dai lao fata de clasa 1
o sa depuie mai casa plangere la politie ca esti pedofil
AnonimMan1 întreabă: