| Aquatinies17 a întrebat:

Buna TPU.
E vorba despre maica-mea. Nu ma lasa sa stau treaza dupa ora 23. Adica frate, avem toata saptamana asta libera si ea ma bate la cap ca ma culc prea tarziu. In timpul scolii o inteleg, dar in timpul vacantei? Se enerveaza daca vorbesc cu baietii. Din cauza asta nici nu vorbesc cu ea despre subiectul asta, doar cu bunica mea. Ea ma intelege mai bine, imi da sfaturi. Si sunt mai deschisa fata de ea. Nu stiu ce as face daca nu as avea-o. Revenind, azi noapte vorbeam cu un baiat si o trebuit sa ii inchid in nas ca o venit la mine si mi-o zis sa ma culc imediat ca mi se aude vocea din strada. Nici macar nu vorbeam tare. Cu baiatul ala ma inteleg foarte bine, dar el nici nu ma place si nici eu pe el. Suntem prieteni foarte buni. Asta mama nu poate intelege. 'Cum sa fii doar prietena cu un baiat?' Ma crede un copil care nu stie care-i diferenta intre bine si rau. Vara plec in vacanta la vara-mea. La ea o mult mai ok, ma culc la ce ora vreau si nu imi fac griji daca vede ca vorbesc cu cineva. Da, e chestia ca mai face glume pe seama mea... Dar are mai multa incredere in mine decat maica-mea. Mama nu intelege nici faptul ca daca ma culc tarziu ma trezesc mult mai devreme. Cand ea ma pune sa ma culc la 11 noaptea si eu trebuie sa ma trezesc la 6 ca sa merg la scoala, mereu sunt obosita dimineata. Intr-o seara am avut de lucru mai mult pentru scoala si m-am culcat la 1 dimineata. Cand a trebuit sa ma trezesc nu mi-a fost deloc greu. Dar mama nici macar nu stie ca am nopti in timpul scolii cand ma culc tarziu.
Stiti ca la chrome apar notificarile de la Facebook in coltul ecranului. Si imi mai apar si mesajele. Uneori uit sa ma deconectez si cand mai vorbesc cu nu stiu care apare o notificare in care vede ce imi scrie. Si dupa trebuie sa ma intrebe cine ii ala, de unde il situ si de ce vorbesc cu el. Inteleg ca vrea sa ma protejeze. Dar chiar asa?
Cum sa abordez situatia cu ea?

Răspuns Câştigător
| NikkiNicole a răspuns:

Vorbeste-i spune-i ce ai pe suflet, daca nu ii zici nu te va intelege, ii protectiva, ideea e sa o asculti daca nu ai mai mult de 13 ani, acum nah stiu prin ce treci dar astea se rezolva doar daca vorbesti cu mama ta. Te iubeste dar asa sunt toate mamele.

4 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Obisnuieste-te cu ea. Se va plictisi de la un timp sa iti tot repete aceleasi chestii daca vede ca nu te intereseaza. Incearca sa-i explici (de mai multe ori, bineinteles) cum vezi tu lucrurile.

| GreenVoid a răspuns:

Din cate am inteles e batuta in cap si n.ai cum sa-i explici mai bine deci te resemnezi pana scapi de ea cum se resemneaza si alti copii cu parinti la fel ca ai tai.Bafta cu nebuna!winking

| Catalinkev a răspuns:

Mama ta e foarte protectiva. Nu stiu ce varsta ai, dar daca ai peste 13 ani deja esti in perioada de adolescenta. Trebuie sa inteleaga ca si ia cand a fost ca tine, se distra, avea prieteni, statea pana tarziu etc.
Nu zic ca trebuie sa te culci la 11, dar totusi ai scoala dimineata. Vorbeste cu ia in weekend macar sa te lase cat vrei. Si daca spune nu, poti dormi la bunica ta, sau verisoara ta. Bafta sper ca mama ta sa te inteleaga.

| Aquatinies17 explică (pentru Catalinkev):

Bunica mea sta in Germania si vara-mea sta in Timisoara laughing Nu prea am cum sa stau prea curand la ele.
Merci de raspuns happy