|

Bună TPU. Emm...mă cheamă Cristian, am 18 ani,și sunt din Galați. Sunt un tip singuratic și extrem de timid,și gen... vreau să scap cumva de timiditatea asta dusă la extremă,pentru că vreau să îmi fac o iubită,dar nu pot pentru că nu sunt sigur pe mine,mi-e frică de eșec,îmi e frică de penibil. Nu sunt nici un "Adonis",adică nu sunt Frumusețea întruchipată,sunt un tip de înălțime medie,păr lung,la față nu foarte urâțel,da' totuși,nu-s soi,și port ochelari. Mă gândesc că și aspectul fizic e un impediment,câtuși de cât,și caut ceva serios,și când zic serios,mă refer FOARTE SERIOS. Care era ideea: ceva moduri/sfaturi pentru a scăpa de timiditatea excesivă, ce ar trebui să schimb la mine pentru a fi pe placul fetelor? Mulțumesc.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Incepe prin a schimba ceva major la tine!
Tunde-te in primul rand!
ia-ti haine pentru varsta ta si poarta-te ca adolescentii de avrsta ta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu vrei sa te bucuri, peste cativa ani, de salariu si sa-ti iei masini faine sau sa-ti toace cineva toti banii pe machiaj?
Eu iti recomand daca ai ajuns pana aici sa continui asa, fara gagici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Să fii însuți. Dacă vei fi fals, iar relația dintre tine și o tipă devine ceva destul de serios, atunci vor apărea probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună. Te sfătuiesc să nu încerci să te schimbi, nouă fetelor cuminți ne sunt mai dragi băieții rușinoși decât cei golani. tongue Pe bune, e atât de drăguț când ieși cu un băiat și se înroșește sau stă cumințel și tăcut în loc să folosească înjurături pentru a se da mare macho sau să sărute de la prima întâlnire sau mai știu eu ce. Băieții răi sunt plăcuți mai mult doar de cele care li se aseamănă. tongue Dacă prinzi drag de o fată și nu poți să te bagi din prima în seamă cu ea face to face, începe o conversație online. happy Și când crezi tu că ești pregătit și că îți place de ea, invit-o în oraș. Surprinde-o cu o mică atenție cum ar fi un trandafir și la sfârșitul întâlnirii, de ce nu, chiar îmbrățișeaz-o. Nu știu cum să-ți zic dar noi nu punem foarte mult preț pe aspect. laughing Tot ce trebuie e să arați pur și simplu decent. Majoritatea fetelor ne îndrăgostim mai mult de comportament, felul de a fi, mai pe scurt, de interiorul unui băiat, nu de exterior. E adevărat, sunt și fete care pun preț doar pe exterior, dar probabil se satură și ele când observă că se bagă în relații cu oameni nepotriviți care le fac să sufere.winking Pentru că fiind deja îndrăgostit de exterior, nu prea mai ești interesat și de interior pentru că pur și simplu "îți place ce vezi" și gata. Dar asta e o mare tâmpenie și mi-e milă de toate care fac asta pentru că tot ele ajung apoi să se și plângă că suferă, să zică că toți băieții sunt niște boi, când de fapt nu e așa. happy Stai liniștit că nimeni nu rămâne singur mereu în lumea asta, doar rămâi așa cum ești, nu te schimba, și sunt destule fete care ar place genul de băieți ca tine, trebuie doar să te cunoască. big grin Stai liniștit că oricum ai fi, într-o zi tot vei întâlni fata potrivită, poate chiar dintr-o mică coincidență. happy Have a nice day! big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SaDssOng):

????

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează