| NutellaNutella a întrebat:


Eu stau undeva in centul orasului, iar prietena mea cea mai buna sta intr-un satulet pe langa oras. Ea are un coleg de clasa dragut din punctul meu de vedere. Ea zice ca nu ii place de el, dar imi tot povesteste mereu despre el... El a intrat in vorba cu mine pe Facebook si urma sa ne intalnim atunci cand mergeam la prietena mea. Eu nu i-am spus prietenei mele ca am vorbit cu el. Iar ea s-a suparat. Nu stiu daca s-a suparat pentru ca nu i-am spus (nu mi se parea prea important) sau pentru ca il place. Asa ca nu m-am mai dus sa ma intalnesc cu el. Dar am rezolvat si problema cu prietena mea si problema cu el.
Eu cu el am continuat sa vorbim prin mesaje. Si cu o zi inainte sa plec la prietena mea am vorbit cu el si am decis sa ne intalnim urmatoarea zi. Si el mi-a zis sa ii dau mesaj a doua zi. Asa ca i-am dat. Si nu mi-a raspuns, nici la acel mesaj, nici la celelalte doua pe care i le-am trimis. Si acum ma ignora complet. Si eu nu stiu de ce.
Sunt suparata pentru ca nu stiu ce am facut de nu mai vorbeste cu mine. Ma gandesc ca poate i-a spus cineva ceva (pentru ca prietena mea cea mai buna si o alta tipa pe care o cunoaste nu sunt de acord sa fiu cu el), sau asa l-a apucat pe el (sa nu mai vorbeasca cu mine dintr-o data), sau am facut eu ceva. Dar nu stiu ce si ar trebui sa imi spuna daca eu sunt de vina, sa imi spuna ce am facut...
Pentru ca m-am saturat sa ma tot gandesc la asta in fiecare zi...
Deci... Voi ce credeti?

1 răspuns:
| mona a răspuns:

Eu cred ca prietena ta a inbarligat ceva si nu te astepta sa-ti recunoasca in fata daca o intrebi