| Ana876ana a întrebat:

Bună, TPU!
Eu sunt Ana și am 15 ani.
Vreau sa spun ca nu am nici un prieten, pentru că ei ma considera demodata...
Adică mie îmi place muzica veche, îmi place stilul vintage... Și majoritatea din ei ma evita pentru că spun ca nu vor sa iasă cu o ciudata...
Întrebarea mea este dacă mai este cineva "pasionat" de vremurile dinainte?

Răspuns Câştigător
| Crissi99 a răspuns:

Nu ești ciudată, ci diferită, dar nu în sensul negativ. Muzica veche este foarte interesantă, după părerea mea, la fel și felul în care se îmbrăcau bunicii noștri, să zicem... Uite, mie îmi plac rochițele vintage, cu năsturei mărunți, bulinuțe, umeri bufanți... Mă topesc după ele. big grin
Dacă sunt demodată? Nu-mi pasă!
Fii originală!winking

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ascult melodii din anii 80 - 90 si ma uit la filme vechi romanesti - americane.

| Adry05 a răspuns:

Normal că pot fi, și chiar să nu fie, există oameni care nu o să refuze să fie prietenii tăi doar pentru atâta lucru.

| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Din pacate nu prea ai ce face din moment ce ei au o parere atat de proasta despre lucrurile vechi. Eu cred ca ei sunt ciudati fiind ca pun o eticheta in felul asta, nu sunt destul de maturi incat sa accepte o persoana care nu e ca ei. Nu ai nevoie de ei, ci de oameni ca tine, care chiar exista. Mie imi plac lucrurile vechi, in special piese de mobilier, cladiri vechi, vederi si alte cateva.

| Hecate a răspuns:

Cred ca majoritatea te evita pentru ca începi discuția cu "eu sunt Ana si am 15 ani". Serios, o formulare mai anosta puteai găsi?
Știi chestia aia cu "fi mereu tu însuți"? E un sfat de 2 bani. Poti fi tu însuți in doua situații(ma refer aici când ești o persoana mai"diferita", care nu se încadrează in tipare). Prima e atunci când nu dai doi bani pe ce cred ceilalți.A doua e când ai o personalitate suficient de puternica încât sa poți sa mergi spre stanga când toți o iau spre dreapta si cumva sa-i faci sa te admire pentru chestia asta si eventual s-o ia si ei spre stanga.Tu nu te incadrezi in niciuna din situațiile astea.In cazul asta sa fii tu însuți nu e o solutie.Ai sa fi marginalizata n-ai sa ai prieteni si ai sa plângi seara in perna.Asa ca fa un compromis. Daca îți place muzica veche, ascult-o la tine acasa. Daca îți plac anumite haine mai excentrice, la fel, poarta-le la tine acasa.In rest încearcă sa te incadrezi in "normalitate". Adica copiază-i pe ceilalți.Nu zic sa renunți la identitatea ta, ci sa știi când e bine sa o arați si când e bine sa te pierzi in mulțime.
Știu ca suna complet aiurea, dar la tine e singura varianta care functioneaza.Pe mine m-ar durea undeva dacă oamenilor nu le place cum ma imbrac.Dar tie îți pasa si între a-ți schimba personalitatea la 180 de grade si a-ți schimba o simpla haina eu cred ca a doua varianta e mai ușor de realizat.

| anamaria82726 a răspuns:

Ca sa iti raspund la intrebare, eu sincer nu sunt pasionata de vremurile vechi. Oricui ii mai plac unele melodii din anii 2000. Fiindca le ascultam cand eram mici si starnesc amintiri. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa intelegi si genul de muzica care se asculta acum. Sau daca esti intr-un grup sa te plangi ca nu iti place muzica fiindca tu asculti doar muzica veche. Pana la urma trebuie sa fii constienta ca nu multi asculta ce asculti tu. Si nu zic ca ar fi ceva rau in asta. Pana la urma fiecare are gusturile lui. Nu e ceva gresit, nu esti ciudata. Doar ca nu trebuie sa pui atat de tare accentul pe faptul ca nu iti place ce le place celor din jurul tau.
Si poate pur si simplu nu ai intalnit persoanele potrivite cu care sa iti petreci timpul daca este asa cum zici si acesta ar fi motivul pentru care nu ai prieteni. Daca cineva te va place cu adevarat pentru caracterul tau, nu se va indeparta de tine doar pentru acest stil pe care il ai.