| fumsipraf a întrebat:

in curand o sa plec in Germania cu avionul [blue air].am inteles ca daca imi iau laptopul trebuie sa fac o declaratie sau ceva acte cum ca e al meu si ca nu e furat.imi poate spune si mie cineva despre ce este vorba mai exact? si pentru telefon trebuie sa fac lucrul asta? am un galaxy s4. stiu ca am voie cu bagaj de cala si unul de mana.geanta de laptop o pot lua separat sau trebuie sa incapa in geanta de mana? va rog ajutati-ma.scuzati categoria. mersii mult

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Nu iti trebuie nici o declaratie pentru laptop sau pentru telefon! Pur si simplu il iei cu tine. Ar fi bine daca laptopul iti incape in bagajul de mana, pentru orice alt bagaj se plateste cost suplimentar.Deci, geanta laptopului trebuie sa incapa in bagajul de mana, daca nu incape geanta il iei fara geanta pentru ca oricum bagajul de mana se tine in mana si nu in alta parte.Pe durata zborului poti sa te folosesti de laptop in avion daca vrei.

1 răspuns:
| Ronni a răspuns:

Nu iti trebuie declarație dar fii foarte atent! Laptopul tatălui meu a fost furat in Germania in aeroport si îl cumparase de 2 saptamâni (Macbook air 13) după nu l-a mai recuperat... Știu nemtii nu sunt așa cum îți imaginezi.