Pentru ca orice barbat cu capul pe umeri, stie clar ca nu exista "frate de suflet" sau "doar prieteni" . Baiatul ala sta cu tine, cu speranta ca va fi impreuna cu tine. Stie ca initial nu vrei sa fi cu el, asa ca sta cu tine "ca prieten", pentru a te invata tu cu el si la un moment dat sa il si placi ca iubit.
Tatal tau stie clar intentia "fratelui tau de suflet". Nu e batut in cap incat sa creada smecheria asta.
P.S. Nu mai lua de buna tot ce vezi in filme sau seriale. Viata vate filmul.
Fără supărare să spun acest lucru.
La noi este fix invers!
Din contră!
Eu sunt băiatul și el e fata!
Eu aveam inițial planuri de relație cu el ori el ba!
Deci cred că iarăși ne-am înțeles greșit! XD
Și în final, nu am de unde să înțeleg "PS-ul" deoarece nu mă uit la filmele respective.
Puteam să fim un cuplu de la bun început.
E cam prea târziu să se hotărască că vezi domne "mă place".
În concluzie, îmi este doar un prieten.
Și el simte la fel spunându-mi că nu pot fi nimic mai mult decât sora lui.
Stai ca m-ai facut confuz. Vrei sa spui ca tu esti baiat, iar "fratele de suflet" in cauza, este tot baiat?
Ok, pai si atunci, de ce vizezi doar fetele sa-ti raspunda la intrebarea asta?
De ce nu ar fi tatal tau de acord sa vizitezi un tovaras/prieten?
Toata dilema ta ar avea sens, daca tu esti gay. Deci, esti gay? Ca altfel nu inteleg de ce...
Nuuuuu!
Am zis că eu am mai mulți hormoni masculini din punct de vedere sexual decât el.
Avem diferență de sex la mentalitate.
Nu este nimeni gay.
Suntem foarte prieteni.
Se numeste diferenta de personalitate dude. Cel mai probabil tovarasaul tau e melancolic iar tu esti coleric sau sangvinic. Si nu isi avea rostul precizarea asta in dilema ta din intrebare.
Puteai pur si simplu sa formulezi intrebarea asa: " De ce nu imi da voie tatal meu sa merg acasa la un prieten?" Si gata, primeai raspuns fara sa inteleaga nimeni gresit intrebarea. La intrebarea asta nu avea sens sa vizezi doar fetele in a-ti raspunde.
Eu ziceam că femeile pot răspunde mai bine pentru că bărbații poate au un alt punct de vedere.
Dar, da, suntem diferiți.
El oricum, este sătul de relații romantice, deocamdată nu vrea nimic.
Tatii, ca barbati, stiu cum fac baietii sa pacaleasca fetele.
Intreaba-l mai bine cum sa te feresti de capcanele lor. Nu incerca sa-l convingi sa faci ceva ce crezi tu ca ar fi bine. El nu se opune degeaba.
În primul rând că am zis că este doar prietenul meu nimic mai mult ca iubit.
În al doilea rând, el întotdeauna tinde să fie o persoană mai închisă din punct de vedere psihic. (Nu acceptă multe lucruri, e mai sever.)
Nu am de ce să-l întreb motivul pentru care este contra flăcăului.
Mai ales că s-au cunoscut în realitate.
As fi vrut sa-ti răspund eu,ca femeie dar din păcate m-ai pierdut și de obicei înțeleg chiar și mesajele scris prost gramatical, dar tu ai scris corect și cu toate astea nu înțeleg, ești băiat, ești fata? Dacă ai putea sa scrii un mesaj sincer care denota realitatea fix asa vom este ea, probabil ca vom reuși sa-ti răspundem la întrebare.
Am zis că eu am mai mulți hormoni masculini din punct de vedere sexual decât el.
Este o diferență de personalitate între mine și tatăl meu dar și între mine și tovarășul respectiv.
Avem diferență de sex la mentalitate.
Nu este nimeni homosexual.
Suntem doar prieteni.
StefanCristi întreabă:
StefanCristi întreabă: