| friend a întrebat:

Buna TPU m-am saturat de viata asta mam inacrit pana peste capp vreauu sa fac cevaa sa scap de iaa cum as putea face astaa? dar sa nu o fac eu sa o faca alti idei?

Răspuns Câştigător
| MyNameIsCata a răspuns:

Sari de pe bloc in cap (asa nu o sa doara), arunca-te in fata trenului, bate-ti piroane in cap, leaga-ti de picior o piatra grea si arunca-te intr-un lac, rau si daca tot vrei sa te sinucizi dc pui pe altu, ca spune in biblie ca aia care se sinucid merg in iad, daca pui pe altu tot una e.Fa ce ti-am spus si sigur vei aparea la ProTv.

5 răspunsuri:
| Rosiilabucata a răspuns:

Oricum mori, ce rost mai are sa te sinucizi? Toti oameni raman la fel de prosti, nimic nu se schimba.Frate traiesteti viata, faci greseli s-a intamplat nimeni nu ti-a luat capul

| Fatamuntilor a răspuns:

Zile mai proaste are toata lumea, mai ales adultii.Stiu ca si viata de adoloscent e grea. Poate nu te intelegi cu parintii, cu profesorii, cu colegii. Poate prieteniii tai nu sunt asa cum vrei tu.
O spun din nou pentru a nu stiu cata oara. Dialogul, e cea mai buna metoda pentru rezolvarea problemelor.Cauta pe cineva apropiat:parinte, ruda apropiata, un profesor, chiar si un pshiolog, si discuta problemele tale.
Dumnezeu te-a ales cu un scop sa traiesti!

| Mihaela1964 a răspuns:

Ai o zi mai prosta, se mai intampla.Peste 5 ani ceea ce traiesti azi va conta ...eu cred ca nu, deci gandeste-te ca iti canalizezi energia si gandurile spre o problema a carei rezolvare n-o ai inca. Timpul rezolva multe din problemele pe care le ai azi: din ratusca cea urata vei deveni un barbat care va fi iubit de-o fata, vei avea serviciu, banisi casa ta.Viata n-o sa ti se mai para atat de cenusie,ci frumoasa, vei accepta si bune si rele cu alta deschidere, cu intelepciunea altei varste. Bucura-te de ziua frumoasa de azi, de familie si prieteni, de sanatate.Numai bine.happy

| BLeur a răspuns:

Mda, gândeşte-te măcar la câţi o să sufere dacă tu te duci. Doar că ai o zi proastă, nu înseamnă că ai o viaţă de rahat. Gândeşte-te bine la ce faci, Dumnezeu îţi dă viaţa să o trăieşti, nu să ţi-o iei tu.

| Park1Suin a răspuns:

Esti smintit, sau vrei sa-ti atragem cumva noi atentia?