Da si eu mi-am pus intrebarea asta de foaaaaaaaarte multe ori. Mie mi se pare o pramatie imatura care incearca sa cante. Dar sincer...nu ii iese.deloc! Si faza cu videoclipul de pe youtube m-a lasat masca. Cum pana mea sa faci atatea vizualizari cand tu esti un copchil care habar nu are sa deschida gura... Whatever, traim intr-o lume nebuna rau!
@bittersweet Multumesc pentru "compliment". Chiar imi pare rau pentru tine. Ar trebui sa incerci...macar o zi, sa nu il mai divinizezi. Si incearca tot macar pentru o zi, fa un bine natiunii si asculta muzica ADEVARATA. Sau ma scuzi daca esti alt specimen de doar 12 ani care se indragosteste de un alt copchil care nu are un mesaj in melodii. Eu raman la parerea mea, si poti sa ma faci proasta pana cand ti se strica tastatura, nu imi pasa. Am vrut doar sa iti spun ca ar fi cazul sa iti cumperi o viata, si sa ai grija de ea.
@AG Din moment ce are atatea vizualizari inseamna ca lumii ii place de el. Ca lumea il urmareste. Ca lumea ii asculta muzica. Mai e si nominalizat la 2 Grammy-uri anul asta.
Daca tu cu mintea ta ( hmm proasta? ) crezi ca el habar n-are sa cante, asta nu inseamna ca e adevarat. Deaia nu mai poate el ca il urasti tu. Parerea ta nu conteaza. Alti 24 milioane de oameni stiu ca el poate canta.
@AG Draga, am aproape 16 ani, nu 12. Si ascult si muzica adevarata si comerciala si toate genurile.
Pray, Set a place at the table, Where are you now, Down to Earth, Believe, etc. au mesaje profunde.
Auzi tudaca e asa cum spui tu, de ce Usher s-a uitat la el? daca toata lumea spune ca nu ii ese sa cite pe scena, atunci de ce are milioane fani/fane?
@AG si tu draga mea NU esti delocu mai buna decit el!
Deci sa recapitulam:
Justin Biber - Baby:
- 438, 116, 918 vizualizari
- 455, 973 like
- 836, 134 dislike (ce il mai place lumea )
Ce prostie,, Maimuta Chelioasa''...hmmm da. oricum nu imi pasa! parearea ta care pentru el este inutila!
asa ca nu iti mai bate uh capu ca oricum pe el nu il intereseaza parearea ta! Ar fii,, prost'' sa puna la suflet aceste cuvine. oricum el are destui fanii in intreaga lume care il iuubesc! Nu are nevoie de ratatii! Oricum eu tot il iubesc! IIndiferentt de ce zicetii voii! School Centrale Campina:We are a BILIBIERIII! daca nu stiti ce inseamna (ma astept sa nu stiti) inseamna Scoala Centrala Campine:Noi suntem BILIBERII! Numai ata se aude pe holurile scolii! We love Justinn!
Justin e un tip ok, nu e deloc fitos cum spun unii, si in primul rand daca nu avea voce si era un nimic, nu il lua nimeni in considerare si in primul rand... nu avea atatia fani! "Maimuta chelioasa" in primul rand din cate vad in poza are ceva mai mult par decat tine in cap
si in al doilea rand, hai mai bine sa ne uitam putin in oglinda dupa sa il criticam! Mai degraba arati tu ca o "Maimuta chelioare"
1.bine in momentul in care vei avea atatea fane sa comentezi la adresa lui
2. hmm, ceva frustrare? adica te intristeaza faptul ca esti doar un/o prost/proasta fata de el?
3. ma intreb daca ai avea tupeu sa ii zici asta in fata, nu cred
4.toti frustratii ca tine vor sa faca ceva sa ajunga in centrul atentiei. :-s
5.sincere pareri de rau pentru tine
6. continua sa speri, vei ramane un/o copil/copila frustrata, care sufera de propria pers
7.cam atat.
love JB, si aia care comenteaza vad in noi[fanii] si in justin ceea ce ei nu vor deveni vrodata, va dam clasa prostilor