|

Buna TPU!

SUNT DEPENDENTA DE CALMANTE.

Totul a inceput de la o intamplare traumatizanta pentru mine, cand am facut un atac de panica in ora de matematica deoarece nu am stiut si am fost certata.

Nu am luat in serios aceasta treaba, am mers la medic atunci, mi s-au dat calmante si nu am insistat pe problema, pana cand acum 3 luni am facut iar un atac de panica, la scoala, in ora de tehnologica, din acelasi motiv.

*Precizez ca am 13 ani* sad

Dupa acel atac de panica, colegii mei au dat fuga la farmacie si mi-au dat doua calmante, pe care trebuia sa le tin sub limba sau sa le sug.

Mi-au dat SEDATIF PC.

De atunci ma enervez din mici lucruri, daca ma enervez plang de nervi si ma pierd total.

Mereu cand ma enervez, iau cate o pastiluta de Sedatif Pc si ma calmeaza pentru un timp cand simt nevoia sa iau incontinuu...

Mama mea nu stie de asta, nu am spus nimanui.

Putine sfaturi va rog..am nevoie de ajutor.

Rog seriozitate, deoarece este o problema serioasa ce poate avea urmari grave cred eu...

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Alea nu sunt calmante,sunt nimic, Doar niste pastile din plante cu zahar(dacă au). Calmantele adevărate se eliberează doar de psihiatru, se iau din farmacie doar ca fara reteta nu se vand, deoarece au efecte adverse, luate după ureche.
La 13 ani ar trebui să consulti un psihiatru pentru copii,nu sa te autodiagnostichezi si sa te trateze colegii cu pastile din plante. Discuta cu părinții tai si mergi la un medic serios! Cu medicamente adevărate, nu vei mai putea plânge, bătăile inimii se vor reduce, respiratia se va ușura etc. Si toate astea fiindca medicamentele calmante reale acționează asupra creierului, nu te păcălesc ca prostiile astea pe care dai bani degeaba si nu fac nimic.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa vezi cauza nu efectul. Cauza e profa sau profu de acolo. Efectul il stim. Cand te cearta ai aceste crize, deoarece te simti umilita de fata cu colegii. Vorbeste cu parintii si sa vorbeasca cu profesorul sau cu directorul, nu sa te indoape vreun psihiatru de pastile de la varsta asta. Daca ai tu problema s-ar intampla si la alte cursuri.

| a răspuns:

Ala e un medicament homeopat, nu da dependenta.

| a răspuns:

Nu mai lua pastile de capul tău.
Vorbește cu mama ta, spune-i să te ducă la un psihiatru pentru a scăpa de dependență.