Buna, am sa te invat cum sa dai fundita si la ce se folosesc. Pai funditele sunt acele panglici pe care daca pui sageata mouseu-lui se fac portocali. Daca dai clik pe una dintre panglici respectivul ce ti-a dat un raspuns la o intrebare pusa de tine pe TPU va primi panglia/fundita. Aceste fundite se gasesc in dreptul useri-lor ce iti raspund la intrebarile tale. In general funditele arata cate raspunsuri castigatoare aveam, asta inseamna ca putem deveni si useri anului daca avem foarte multe fundite. Sper ca ai priceput, si cred ca te vei descurca, acum poti incerca sa i-mi dai mie o fundita!
Bine ai venit! Vei vedea ca dupa ce tziam rasp eu apare langa o funda portocalie in care scrie declara raspuns castigator si funda dai aceluia cu care esti de acord de rasp lui adica mie imi dai funda daca vrei bineinteles adica daca tziam fost de ajutor Nu are rost sa-i dai funda unuia care nu te-a ajutat deloc in raspunsul pe care ti lo dat. sper ca tziam fost de ajutor
Dai fundita pentru cel mai bun raspuns, click pe funda din dreptul acelui raspuns. Castigi 100 pct. daca primesti una, dar le folosesti doar ca sa te mandresti cu ele !
Anonym313 întreabă: