Deci cum se mai spune, incearca sa-i spui diferite lucruri inteligente care sa-l umileasca. Chestia cu bataia, sunt multe lucruri de spus. Sa-ti spun cateva. Nu trebuie neaparat sa-l bati sa-l bagi in spital, trebuie doar sa te aperi si sa-l pui la pamant. Mai pe romaneste tehnici de auto-aparare, am vazut multe pe net. De exemplu daca te ataca cu pumnul poti sa ii prinzi pumnul si sa ii pui o piedica, sa-i pui piciorul in fata piciorului sau si sa-l impingi. Sau sa ii apesi pe ochi, dar e destul de periculos. Poti cauta pe google tehnici de auto-aparare sau tehnici de autoaparare. Si cateva linkuri http://video.acasa.ro/......c5c8a.html http://www.artofbjj.ro/web/guest/tehnici-auto-aparare si mai era unul pe care l-am vazut mai demult dar nu il mai gasesc.
Iti spun eu ce sa faci, lucru care l-am patit si eu.
Am facut Karate timp de 6 ani si intr-o zi venind de la scoala cu cativa prieteni ne-am intalnit cu un grup de 4 persoane noi fiind 3 si mi-a zis mie "lasa ca te prindem singur".
Urmatoarea zi, ma trezesc cu ei in fata clasei chiar inainte sa plec acasa fiind ultimul. Am inlemnit cand am i-am vazut dar in acel timp unul din ei a inceput sa vorbeasca iar eu din instict, ca imi era frica, nu stiu i-am dat un pumn stang in nas de i-am spart si nasul si gura, in dreapta aveam geanta, dar fara sa vreau, in timp ce el vorbea. Atunci cei 4 s-au luat si au plecat, nu ai zis nimic si in ziua de azi sunt prieten cu ei.
Sfatul meu e, cand vine cineva catre tine stiind ca trebuie sa te bati, nu astepta sa faca el primul pas, dai un pumn in plina fata si iti garantez ca nu va riposta deloc. Fi dur.
Sper ca te-am ajutat.
Dar nu trebuie sa il lovesti fizic, il poti lovi insa cu o replica inteligenta de pilda, incarca sa ai o relevanta de superior sa nu te lasi condus sa ignori sa fi ironic atunci cand trebuie da-le ZEXE
Buna simplu, intre picioare:d punctul sensibil la baieti
si ii dai o dreapta la ficat:d
Multumesc de sfaturi Crissa mi-a fi mi-e frica dar nici nu am ajuns in felu asta in cat sa dau la puterea masculina ) MAI ASTEPT SFATURI
Ai dreptate bataia nu e buna, dar nu-i bine nici sa te lasi injosit de altii.ca sal skoti din joc usor sau sa te loveasca pe tine mai putin poti lovi direct in nas, in coaste. apropo pumnul nu se tine strans, degetul aratator iese putin in exterior si e sprijinit de cel mare.pentru curaj nu-ti pot spune nimic.incearca si tu cumva.dar cand te vei inerva tare vei gasi si curaj.mult succes.
VulpeaDinUmbra întreabă: