| adrianjk a întrebat:

Buna TPU. Vreau sa insir in cateva randuri gandurile mele si poate ma poate ajuta cineva. Povestea mea incepe inca de mic, eu nu prea avand prieteni si fiind oarecum "separat" de restul copiilor. Am ajuns la vârsta de 14 ani. Nu prea am prieteni, decat un amic de pe la gradinita. Nu prea stiu cum mi-as putea face. Plus ca uitati, sa fiu sincer, mi-as dori sa vorbesc si cu o fata adica sa imi manifest emotiile fata de ea oarecum. Sa ies afara impreuna cu ei/ea. Chestii d-astea. Orice "prietenie" in general era cu un baiat si nu prea dura mult. Mi-as dori sa incerc si cu o fata. Adica uitati, sunt baiat, da? Mi-ar placea sa ma bage si pe mine in seama o fata, sa vorbesc cu ea, sa ne înțelegem...Nu stiu cum as putea începe.

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar ai rabdare, ai doar 14 ani big grin Eu la 14 ani credeam ca tot ce zboara se mananca.
Este timp, nu te stresa din asta de acum, o sa vezi. Iar cand o sa vina persoanele potrivite, nu o sa mai conteze ca a durat atata pana au ajunswinking

4 răspunsuri:
| Xchop43 a răspuns:

Stai calm că prietenia cu o fată ține până prinzi sentimente pentru ea și îi spui că o placi și ea te refuză. Și asta se întâmplă foarte repede.

| Rovana17 a răspuns:

Încearcă să te bagi in seamă cu ea, de exemplu îi poți da mesaj pe insta(sau ce ai tu), poți începe să faci zile pe snap cu ea, nu forța de la început.

| adrianjk explică (pentru Rovana17):

Faza i ca nu stiu cum sa cunosc o fata gen sa fac rost intr-un fel sau altul de insta ul ei laughing)))))

| batranulintelept77 a răspuns (pentru adrianjk):

Pai daca e de la aceeasi scoala cu tine, cauti si tu pe cineva de la scoala cu mai multi followeri si te uiti in followerii ei pana gasesti pe cine cauti. Ori daca nu e de la scoala ta, dar stii de unde e, cauti insta-ul scolii, unele au, si te uiti cine il urmareste. Sau cauti pur si simplu numele si daca aveti prieteni comuni o sa iti apara. Daca vrei poti.