|

Bună TPU.

Vreau sa va mai povestesc ceva din viata mea nefericită.

Deci am fost cu un băiat o lună, timp în care m-a presat sa facem( stiti voi). Si nu am acceptat si acum am aflat ca s-a despărțit de mine pentru ca sunt urata si el nu vrea sa fie cu una ca mine.

Deci prietenul lui este împreună cu verișoara mea si a zis ca el are una frumoasa si el nu vrea sa fie pe dinafara (adică sa fie cu mine ca-s urata).

Ce pot face sa nu mă mai gândesc la asta? sad

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Imi dau seama ca tr afecteaza ca doare sa auzi asa ceva da gândește te ca o sa apara un băiat care o sa te vada frumoasa asa cum esti, eu cred ca doar a zis aia din frustrare ca nu ai vrut sa te culci cu el si atunci încearcă sa arunce cu noroi in tine cumva, ca daca chiar erai asa urâtă de ce te mai observa si baga cu tine in relatie de la inceput? Atitudine de copil prost, nu merita sa ti bati capul

| explică (pentru Adry05):

Am uitat sa me

| explică (pentru Adry05):

De unde copilhappy ca făcea 21

| a răspuns (pentru Maria12352):

Am zis atitudine de copil prost...

| a răspuns:

Nu trebuie sa te superi din cauza asta, gândește-te ca e mai bine ca v-ați despărțit, decât cu unul ca el, care e interesat decât de sex, mai bine singura. Știi vorba aia, când vulpea nu ajunge la struguri zice ca sunt acri? Așa si el, nu a obținut ce a vrut iar acum spune doar vorbe urate despre tine. Fruntea sus, meriti un băiat care sa te aprecieze asa cum ești!

| a răspuns:

Dacă te-a presat să faceți sex și nu ai acceptat e clar ce ființă josnică este.
A inventat scuza asta cum că ești urâtă fiind că nu ai vrut să faci ce vroia el.
Nu te mai gândi la ce spune despre tine, nu te merită și îți pierzi și timpul cu el.
Ignoră-l și data viitoare ai grijă peste cine dai.

| a răspuns:

Nu exista fete urate.De exemplu daca s-ar apuca Pink sa isi lase parul lung si sa-si faca si un breton ca Irina Rimes, ar deveni cam naspa, dar asa ea si-a ales un stil aparte care o face chiar foarte draguta si sexy.Eu aveam aceeasi problema in liceu,ma consideram nu prea frumos, apoi am descoperit ca seman cu David Cooperfield, mi-am schimbat putin stilul vestimentar, apoi am invatat niste trucuri cu carti si asa am ajuns cel mai popular baiat din clasa si am cucerit-o, evident, pe cea mai populara fata din liceu.Care m-a parasit mai apoi pentru un handbalist din echipa scolii, dar m-am razbunat si mi-am tras-o de iubita chiar pe prietena ei cea mai buna.Care si ea m-a parasit pentru un tip de la un liceu militar, care semana când era in uniforma cu Tom Cruise din Top Gun.In fine.Sa-l ia naiba.Ideea e sa faci ceva in sensul asta - schimbi ceva la tine, cauti un model si incerci putin sa il copii sau sa iei anumite chestii de la el, si usor-usor s-ar putea sa le dai maxim la colegii astia ai tai.Stiu eu ce sa mai zic?
Oricum, sunt sigur ca nu esti urata. 
Si felicitari ca nu te-ai lasat sedusa, am uitat sa-ti zic.

| a răspuns:

"Vulpea când nu ajunge la struguri, zice că sunt acri". Nu ar trebui să bagi în seamă ce zice despre tine, fiecare e frumos în felul lui. Și dacă tot zice că ești urâtă, de ce s-a mai cuplat cu tine înainte? Asta e doar o vorbă în vânt pentru că nu a putut obține ce a vrut.