| Nicoleta_7799 a întrebat:

Stiu ca au mai fost intrebari de acest gen si raspunsuri pe masura, dar nu m-au ajutat deloc.Am 15 ani si sunt indragostita nebuneste de... Michael Jackson!(perioada 1989-1999 in special). Pur si simplu ma omoara frumusetea lui! Nu spun asta doar pentru ca sunt o fana, dar sunt intr-adevar indragostita de el.Este unicul baiat care ma intereseaza si pe care il iubesc.Nu mai stiu ce sa fac... e in mintea mea mereu, zambetul lui, ochii superbi, ma omoara de-a dreptul. Voi ce ma sfatuiti? Va rog, nu dati raspunsuri rautacioase si nu imi cereti sa uit total de el, pentru ca imi este imposibil, si sincer nu vreau sa il uit de tot.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Alee_6805 a răspuns:

Crinu a spus in perioada 89'-99' si termina cu porcariile astea.
DEci...Buna.Ma numesc Andreea si am 14 ani.Nu cred ca te pot ajuta foarte mult, pentru ca si eu sunt in aceeiasi situatie.Nu inteleg de ce vrei sa renunti la el. Oricum el continua sa traiasca prin noi.Alti prosti o sa inceapa ca nu l'ai intalnit niciodata si nu stiu ce. Dar dragostea e mai presusa decat o privire sau o atingere...este mult mai puternica.Parerea mea este sa nu renunti la ceea ce iubesti cel mai mult, nu vad de ce.
Sper ca te'am ajutat
Te pup.
P. S.:Nu mai tine cont de lume

6 răspunsuri:
| Alee_6805 a răspuns:

Mersi pentru funda...Si nu ai pentru ce:*

| Halloween a răspuns:

Buna , intra pe site-ul meu www.jackohi5.tk

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e mort. ce poate sa-ti placa la un schelete? niste oase goale? si eu sunt indragostit de zana inchipuirii, da o iubesc pe sotia mea.

| Nicoleta_7799 explică:

Crinu, v-am rugat fara comentarii rautacioase...

| Nicoleta_7799 explică:

Iti multumesc foarte mult, Alee...ai dreptate, de fapt nici nu vreau sa renunt la Michael, nu as suporta...

| cuceritorul_2835 a răspuns:

Pai du-te la un concert de al lui si incearca sa te strecuri in culise si poate o sa ai sansa sa vorbesti cu el dar daca nu reusesti eu sunt liber.