| smile a întrebat:

BUNA! Va rog frumos sa ma ajutati sad! sunt disperatacrying. Am citit intr-o carte cum ca otetul este bun pentru cosuri mi-am dat pe fata si pur si simplu fata mea sa inrosit rau de tot! Imi este fica sa nu imi ramana fata cu petesad. Vi s-a intamplat asa ceva vreodata? Ce ma sfatuiti sa fac? Oare imi va trece roseata? Va rog astept raspunsuri cat mai urgentsad. sunt speriata sa nu raman cu pete sau cu rosata aceastacrying. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| IsabellaMaria a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa folosesti o crema pentru hidratarea pielii. Daca nu iti trece in cateva zile, cel mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog happy el probabil iti va descrie si ceva pentru cosuri.

4 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

Doamne, cine te-a pus sa-ti pui otet pe fata?straight face
N-ai auzit de creme, solutii pentru cosuri? COsta in jur de 10-40 lei si te tin o luna. Mergi la un dermatolog. si numai fa ceea ce citesti/auzit. ci ceea ce trebuiestraight face

| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna:*
Nu'ti facee problema si eu am incercat sa ma dau cu otettongue
Daca pielea este mai sensibila este nrml sa te innnrosestiihappy
Da'te cu o cremaa hidratanta.si o sa vezi ca treptat o sa iti treaca acea roseatatongue
Deci stai linistita.mai ales ca daca scria intr'o carte. e clar ca nu are ce sa iti faca nimic rau:*

Pa-pa:X

| BlueEyes_8798 a răspuns:

Spala`te pe fata bine, dar doar cu apa
apoi, nu stiu, asteapta, sigur iti va reveni fata la normal, si nu mai face prostii din astea, eventual te duci la dermatolog, si poate ar fi bine sa te duci si acum, daca nu iti trece

| AmericanHistoryX a răspuns:

Nu ramai cu pete, doar gandeste-te ti-ai ars fata
otetul(CH3COOH) are ph de 2, 9 aia inseamna ca ii acid ca ii mai mic decat 7 si pielea de ph =5, 5
mergi la dermatolog si nu mai lua sfaturi de pe net sau din carti scrise aiurea, oricine poate scrie orice prostie gandeste el
na ai grija ce faci, ceao