| ylavx8 a întrebat:

Buna, vin cu o intrebare la voi pentru ca sunt total pierduta si timpul nu mi mai sta in favoare.
Am luat bacul in 2024 si am ales sa iau o pauza pentru a ma gandi foarte bine in ce domeniu sa merg mai departe. A trecut timpul si nici pana in ziua de azi nu pot sa zic ca am gasit ceva care sa imi placa sau sa ma incante, asa ca aleg sa ma inscriu doar pentru a avea la sfarsit o amarata de diploma.
Nu sunt deloc informata si am nevoie de idei unde as putea merge, nu conteaza ca e facultate privata, eu oricum nu-mi doresc sa ma inscriu la zi, ci la fara frecventa. Ma gandeam sa merg pe partea asta de economie, contabilitate, ceva easy care sa nu mi fie chiar inutil in viata personala chit ca nu voi profesa mai departe.
Muncesc full time de luni pana vineri, am nevoie de o facultate unde daca se poate sa merg doar la examene sau in cazuri foarte rare cateva ore, repet, nu conteaza ca platesc bani, vreau doar sa am siguranta ca nu trebuie sa ma stresez si cu invatatul si ca pot trece foarte usor. Multumesc!

4 răspunsuri:
| Schizotix a răspuns:

Ce vrei tu NU exista. Ia si vezi ti de munca ca nu gasesti nicio facultate asa. Facultatea o treci muncind si mergand la cursuri.

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate facultatile de economie si contabilitate nu se pot face la fara frecventa, fiind facultati grele unde este multa materie care trebuie explicata si invatata.
Ce vrei tu nu exista, fiindca nu exista facultate la care sa nu mergi, la care sa nu ai de invatat, sa nu ai stres si sa treci examenele usor.

| gabriela2201 a răspuns:

Nu are sens sa platesti pentru o diploma ce nu te ajuta daca nu ai si competentele promise de acea specializare. Daca nu stii ce sa faci cu viata ta la 24 de ani ai tai, s-ar putea sa fii intr-o avalansa informationala si sa nu vezi importanta sau sa nu vezi cum ai putea merge pe un singur fir si sa te tii de o activitate ani buni din viata ta. Degeaba ai niste cunostinte informationale daca nu le aplici. Caz in care mai bine te muti in provincie si traiesti o viata simpla. Daca esti/ai fi in cuplu va puteti castiga existenta si din gradinarit.

| MistarGoGu a răspuns:

Cauta pe net teste sau mergi la un consilier de cariera! Sa faci niște teste de personalitate si aptitudini! Sa pierzi timpul făcând o facultate aiurea... si niște bani!
Contabilitate? Bună GLUMA! În câțiva ani vei deveni somer cu diploma! AI automatizeaza Contabilitatea!