|

Buna! Voi ati putea sta impreuna cu un om needucat, nespalat si nerespectuos, care are si probleme psihice pe care refuza sa le rezolve la timp? Eu am avut parte de un astfel de om si i-am descoperit partile astea dupa foarte mult timp, timp in care puteam fi mult mai fericita cu altcineva, deoarece se dadea online fix cine nu era, iar eu eram orbita de parerea pe care mi-a indus-o despre el. A abuzat de faptul ca nu ne vedeam des fata-n fata, un manipulator expert. M-a manipulat luni intregi ca daca-l parasesc, se sinucide, eh surpriza, inca e viu. rolling on the floor Am fost invinovatita de mama lui care avea datoria sa-l educe, ca i-am distrus fiul, cand am decis sa fug de un astfel de om unde vad cu ochii, pentru binele meu. Si bine am facut, ca acum am dat fix de persoana de care aveam nevoie tot timpul asta.

Ce parere aveti despre astfel de oameni?

Am invatat ca uneori e mai bine sa pleci de langa oameni toxici si sa-ti dai sansa sa cunosti oameni pe seama ta. Cand realizezi ca meriti mai mult, e un mare pas spre evolutie.

Dar totusi ma simt neindreptatita ca am fost invinovatita pentru ca am facut o alegere care mi-a luat mie un bolovan de pe suflet, o alegere pentru care n-am varsat o lacrima, ba chiar m-am simtit free si fericita.

Am incercat sa-mi fac dreptate, dar din pacate n-am avut cu cine.

Pareri? big grin

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ăsta e riscul relațiilor online. Bine că te-ai deșteptat la timp.

| a răspuns:

Bine ca te-ai trezit la timp.
Vezi-ti de viata ta si nu te mai uita in urma!

| a răspuns:

Ți-a făcut un bine. Astfel ai aflat ce vrei în viață și ce nu.