anonim_4396
| Anonim întreabă:

vreau sa ma apuc sa invat engleza(la scoala nu sunt foarte atenta+ ca profu nu prea isi da interesu)imi puteti da un site de unde as putea invata engleza online pas cu pas

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim explică:

Http://ro.talkenglish.com/
E genial site-ul!
Pe langa site-ul asta, iti mai pot fa si niste sfaturi, incearca sa fii cat de cat atenta la profesor, incearca sa ramai totusi cu ceva de la ea, felul in care pronunta, etc. Si, scuza-ma, dar te anunt, profa si-ar da interesul daca si voi ati face la fel, dar banuiesc ca fiecare e ocupat cu ale lor probleme si nu va pasa de ce bombane profa prin clasa. So, pay more attention my dear!

De asemenea, cred ca multi dintre vorbitori de engleza recunosc ca n-au invatat engleza in totalitate la scoala, cauta sa iti faca placere sa inveti engleza, uita-te la filme, stai cu dictionarul langa tine, si nu la filme cu subtitrare in romana si in engleza (te va ajuta sa inveti si cum se pronunta) dar nu uita sa te concentrezi mai mult pe subtitrare, cauta sa incerci sa inveti engleza uzuala.
Un alt sfat care m-a ajutat pe mine enorm ar fi sa incerci sa vorbesti cat mai mult engleza, vorbeste-o pe internet(oameni din lume, gen, America, Anglia., etc) cauta sa vezi daca ai prieteni care stiu engleza, si roaga-i sa poarte o conversatie cu tine in engleza, nu va fi usor la inceput, dar keep working! Inca doua lucruri care te vor ajuta e sa gandesti in egleza, da, chiar te ajuta, te ajuta sa te obisnuiesti cu limba, vei face conversatia sa para normala, nu trasa de par, si banuiesc ca ai melodiile tale preferate in engleza, inca o sursa perfecta pentru invatat.;)
Mult succes, si crede-ma, acum ca dai vina pe profu nu te ajuta cu nimic, ea isi face treaba in functie de elevi pe care ii are, totul depinde de tine! :) Good luck!

1 răspuns: