Cel mai normal si corect mod e sa spui lui intre 4 ochi ca nu mai vrei sa fii cu el. Stai linistita ca va intelege el.
Trebuie sa fie o cauza matura pentru a te certa cu el, eu cred ca ar fi totusi ok daca ai provoca o cearta, ce te-ar face sa te simti prost, sau sa te prefaci ca te face, ii reprosezi ca nu poti crede ca ti-a facut asta, si ii spui ca vrei sa te desparti de el ca te-ai saturat( asta in cazul in care ti-a mai gresit) El te v-a cauta evident insa tu refuzi sa vorbesti cu el, il rogi sa te lase impace si sa nu te mai caute, indiferenta doare cel mai tare, sau pur si simplu ii spui ca nu mai vrei sa fii cu el, un motiv ( Nu am varsta capabila sa fiu cu tine, tu esti matur, vrei lucruri pe care eu la varsta mea nu pot sa le fac, imi pare rau dar relatia asta nu v-a mai merge, oricum simt nevoia sa fiu singura imi pare rau asta este...) si ii inchizi telefonul instantaneu, daca ar fi cazul sa te sune mereu, nu-i raspunzi
... si daca te intalnesti cu el esti indiferenta te uiti in fata, daca incearca sa devina violent, te tragi si ai plecat
, vorbesti cu parinti tai si s-a terminat, succes!
Fata nu trebuie sa il faci sa greseasca.simplu spune-i ca nu mai mere relatia pentru ca uh ai o varsta si el o varsta.si el la un anumit timp o sa iti ceara sa te culki cu el si uh nu vrei pentru ca esti inca copil,, baga fta din astea ce naiba.hai te pup :X::X