|

Buna. Vreau sa vorbesc maine cu o fata dar am anxietate sociala! Cum as putea sa ma controlez ca sa nu ma pierd? Sa imi gasesc mai repede cuvintele sa nu par ciudat?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut. Si eu am anxietate sociala, insa daca nu-mi repetam ca nu conteaza daca o sa iasa totul prost la final, nu reuseam sa fi avut cateva relatii, asa complicate cum au fost. E important sa ai incredere in tine, poti sa faci orice e posibil daca iti propui. Incearca sa o abordezi calm, fara sa te gandesti prea mult la esec, pentru ca fata simte atunci cand ti-e frica sa stai de vorba cu ea, si nu multe apreciaza ca-ti faci curaj sa intri in vorba daca o dai in bara. E tot ce pot sa-ti spun, din proprie experienta, la mine a functionat. Mult succes!

2 răspunsuri:
| explică:

Si eu am probleme cu anxietatea, si atacuri de panica, dar le am de ceva vreme, si ce am observat, e ca anxietatea, e pana la momentul ala la care eu ma ingrijorez, ca trebuie sa merg undeva cu avionu, ca trebuie sa vad nu stiu ce prieteni, ca trebuie sa merg nu stiu unde, pana ma vad in fata faptului implinit, si trece tot. natural, fara anxietate, si fara nimic. Cateodata ma ingrijorez ca prostu. Si realizez pe urma ca am facut-o degeaba si ca totul a mers ok. cred ca e ceva natural, si li se intampla mai multor oameni decat ai crede.

| a răspuns:

Informeaza-te pe internet, de pe o carte, consulta un psiholog sau consilierul scolii