anonim_4396
| Anonim întreabă:

Zilele trecute i-am spus unui băiat că îl plac, m-a refuzat spunând că este prea mare pentru mine, dar nu a spus dacă este reciproc sau nu, a evitat asta oarecum (sunt 3 ani diferență între mine și el). Înainte să-i spun ceea ce simt pentru el, am vrut să fiu sigură că nu o voi da în bară și am analizat situația și "semnele" pe care el mi le dădea. Eram sigură că totul va decurge cum trebuie. Înainte să-i spun ceea ce simt, am vorbit despre un subiect aleatoriu, răspundea rapid fără nicio problemă. După ce i-am spus, am așteptat 1 oră să-mi vadă mesajul și încă 20 de minute să-mi răspundă la el. Doar că, eu cred totuși, el este prieten cu fratele meu și asta ar putea fi încă o piedică. Voi ce credeți?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ie frica sa nu iti faca ceva apoi sa primeasca bataie de la apropiatul tau

| Jassmina a răspuns:

Eu cred ca, a fost politicos cu tine, de aceea ti-a raspuns pana acum asa de frumos, dar nu te place ca prietena si nu te vrea de iubita, iar raspunsul lui a fost suficient de clar, ca sa-l pricepi.
Crred ca te-ai milogit suficient si este bine sa uiti de existenta lui, ca sa nu dai in patetic, daca insisti.

Iata si motivul pentru care sfatuiesc fetele sa aiba rabdare, sa nu faca ele primul pas, luand initiativa sa propuna baiatului, fiindca risca sa fie respinse, asa cum ti s-a intamplat tie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și eu cred că totuși. Să îi spui că vreți să rămâneți doar prieteni, și mai fă ceva să vă întâlniți. Restul se întâmplă de la sine, așa cum trebuie.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu ar trebui sa fie aia o piedica.
Daca el nu a vrut... si nu sinte asta, asta este. Plus ca nu este frumos sa nu raspunda la un asemenea subiect, mai ales ca este mai mare.

Daca era ceva reciproc, atunci spunea si el asta. Dar nu te demoraliza, serios. S-a intamplat, asta este. Treci peste, nu este mare lucru.
Gandeste-te ca nu ai pierdut nimic, ca oricum nu era al tau. Asa ca mergi inainte si fii puternica.

O zi faina in continuare iti doresc! ^_^

| Andreeush a răspuns:

Câți ani ai?

| siriusblack98 a răspuns:

Depinde si cati ani aveti. 3 Ani in principiu cand te gandesti este aproape nesemnificativ. Dar daca iei o fata de 13 ani si o pui langa un baiat de 16 ani, sa stii ca nu prea merge. Este practic un copil si cu un adolescent. Daca iei o fata de 17 ani si o pui langa unul de 20 iar nu este bine. Ala la 20 deja s-a lovit de mai multe lucruri si ar trebui sa aiba alta gandire. Este practic un adolescent cu un adult. Diferenta se diminueaza sau chiar dispare cand pui un baiat de 23 langa una de 20 (sau invers, nu conteaza). Nu cred ca faza cu fratele tau este problema. Sau poate sa contribuie si asta. Adica daca el este tovaras cu fratele tau, automat fata de tine trebuie sa aiba mult mai multa grija din respect pentru el. Si automat viata se complica si ajungem la compromisuri.

| NarcisIfrim a răspuns:

În iubire nu există vârstă. Bine asta până întru un punct. Ideea principală și eventualul și concluzia la ce ai spus tu mai sus, îmi este că nu te place și să îți vezi de viata ta. E simplu și la obiect. Nu trebuie să te întrebi dacă este de la fratele tău dacă este de la el. Concluzia e simplu nu te place și gata.