| Isabel23dumitru32 a întrebat:

Bună ziua,acum o lună pe Instagram eu am cunoscut un băiat,hai să vă zic și cum. Băiatul respectiv avea gen un cont perversul nu mai știu cât și eu aveam un cont la fel doar că perversa.Mi-a dat mesaj într-o seară, am făcut cunoștință, ne-am trimis poze să vedem cum arătăm, ne-am spus vârstă...el are 18 și eu 14.Am vorbit în seara aia până la 4 dimineața. După începusem să vorbim în fiecare seară până târziu.Acum 2 săptămâni mi-a spus ca el trebuie să plece în Anglia și se întoarce tocmai la vară, pe mine nu mă deranja că pleacă pe mine mă deranja faptul ca el mi-a spus că atunci când pleacă nu o să aibă acces la telefon deoarece telefonul pe care îl are acum și-l lasă în țară.Bun sâmbătă m-am hotărât să îi spun și verișoarei mele de el (ea fiind cea mai bună prietena a mea) e și fix sâmbătă seară el mi-a spus că băiatul din poză nu este el, faza e că eu cred ca vară mea i-a spus asta deoarece mi-a cerut contul lui de Instagram. El nu mai are contul de Instagram și l-a șters, îi știu numele, am numărul de telefon al lui tac-su deoarece el mi-a spus ca era prea așa să îmi dea nr lui....Cum pot sa dau de el? El a plecat deja în Anglia și se întoarce la vară! Vreau orice soluție

5 răspunsuri:
| Adrian5575 a răspuns:

Du-te dupa el.

| Isabel23dumitru32 explică (pentru Adrian5575):

Vreau un răspuns serios?

| Adrian5575 a răspuns (pentru Isabel23dumitru32):

Zilele trecute ti-am spus sa il lasi pentru ca e prea mare pentru tine si ca nu dureaza mult o relatie la varsta voastra si ca mai bine iti vezi de scoala. Ai spus ca nu il lasi pentru ca altul ca el numai gasesti. Acum ti-am spus sa te duci dupa el si nici asa nu vrei.

| Isabel23dumitru32 explică (pentru Adrian5575):

M-am atașat de el, crede-mă că este foarte greu.Nu pot să îl uit efectiv nu am cum, vârsta e doar un număr

| AnjaAHUI a răspuns (pentru Isabel23dumitru32):

La 14 ani ai tăi și 18 ai lui (dacă a spus adevărul și nu are vreo 30), vârsta nu reprezintă doar un număr. Vârsta reprezintă un numnăr în momentul în care amândoi partenerii pot lua decizii mature, în momentul în care niciunul dintre ei nu mai poate fi influențat sau presat în vreun fel de celălalt. Vârsta reprezintă doar un număr în momentul în care conștientizezi pe deplin ce se întâmplă în jurul tău și acționezi cu cap spre binele tău. Din întrebarea ta, din păcate, nu reiese că ai fi o persoană matură. Deci aș zice că vârsta contează.