| ValiValentinn a întrebat:

Am la scoala un profesor de istorie care nu a facut nici macar o ora online. A postat o data la o saptamana doua pe google classroom un txt pe care trebuia sa il scriem cateva intrebari si atat si totusi la sfarsit de sem avem 12 corijenti la el si cu tot cu absente cat cuprinde. Poate face asa ceva? Clasa 11.

2 răspunsuri:
| batranulintelept77 a răspuns:

Vorbește cu dirigintele. Pe ce vază s-a facut notarea? Pe scris? Pe test?

| tzionut a răspuns:

Domnul meu, daca e scoala virtuala inseamna ca trebuie sa depui efort, sa cauti informatia, nu sa astepti mura in gura de la profesor. Nu inveti, nu pui intrebari inseamna ca nu te-a interesat materia respectiva. Textul respectiv reprezinta ideile de baza. Ceea ce trebuia sa cautati voi, sa descoperiti evenimente, sa cautati carti, sa cititi, sa intrebati ce nu ati inteles, sa cereti detalii suplimentare asupra nuantarii unei informatii... si te mai miri de ce aveti corinjenti la istorie.
La fel si la romana. In loc sa cititi cartea si sa va puneti intrebari ce naibii a vrut sa zica autorul, copiati si tociti texte date mura in gura de profesori.
La final va plangeti ca ati luat note mici la bac, si ca viata e grea, ca trebuie sa dai la lopata si sa iti rupi carca pe un santier carand ciment si moloz ca sa ai ce manca.
Ganditi domnii mei, evoluati, cititi tot ce puteti. Eu a trebuit sa citesc sute de tone de balast pentru a gasi informatia utila mie. Voi sunteti norocosi si nu aveti idee.