| CalarasMihaela a întrebat:

Buna ziua. Azi m-am plimbat cu animalul meu de companie. Cand am mers prima oara nu era nimic, cand m-am intors inapoi ca era seara am gasit pe drum in parc 500 de lei. Am stat acolo am asteptat 2-3 ore nu o venit nimeni, am lasat banii la mine am sa incerc maine seara poate cineva ii cauta.
Ce ati face voi in locul meu, sa-i dau sau nu?

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Dap... gasitorul trebuie sa inapoieze lucrul gasit celui care l-a pierdut. In acest caz nu ai cum identifica pe cel care l-a pierdut si nici macar Politia nu poate face asta. De ex. cineva citeste acest mesaj si anunta la Politie ca el a pierdut banii, desi in realitate n-a fost el.

Deci poti pastra banii.

| Dismally a răspuns:

Daca nu a venit nimeni sa ii caute in 2 - 3 ore, ii pastrezi. Nu ai cui sa-i dai, nu stii ai cui au fost, nici cel care i-a pierdut nu poate demonstra ca au fost ai lui deci sunt ai tai.

| siriusblack98 a răspuns:

Pupa si baga in traista.

| StoicAnalysis a răspuns:

Poti veni cu ei in locul ala si sa astepti ca cineva sa-i caute. Insa daca nu gasesti pe nimeni, poti pastra banii. Adica nu ai cui sa-i dai, din moment ce nu ai gasit langa ei un document sau ceva dupa care sa te ghidezi incat sa afli persoana care ii avea.

Si la politie daca ii dai, fara un document sau fara nimic dupa care sa se identifice persoana, politistul ii va baga in buzunar la el.

| just4ubr2015 a răspuns:

Ia ceva pentru tine si pentru catel si cine ia pierdut sa fie sanatos

| JohnnydeFeer a răspuns:

Felicitari rar in 2025 sa vezi 500 daca e real ce spui, Daca ai gasit 500 fara portofel acte etc, Sunt banii tai.

| 1onurReal1 a răspuns:

Sincer, îi cheltuiam de mult, fiincă i-am găsit nu i-am furat, nu am cerut pe datorie să nu-i mai dau înapoi, nu i-am cerut cu împrumut nimănuia! Dumnezeul mi-a scos în cale banii care i-am găsit jos și mă duceam îmi loam ceva! Am găsit de multe ori în viața banii pe jos cea mai mare sumă era de 1 milion! happy 100 RON prin 2010 era eram mic dar, o fericire pe mine când îi găsireamhappy luasem dulciuri multe mie și la prieteni mei din curte perverși ăia!laughing) când ei aveau nu mă băgau în seama când eu am găsit banii mam gândit și la ei să-le iau pufuleți cu surpriză ce pe vremea aia aveau jucărele în ele pufuleți))))))