| Cattyyy a întrebat:

Bună ziua.
Cum aș putea să arat mai matura?
Multe persoane îmi spun ca sunt urata, mică și grasa (150cm 50kg).
Cum pot arata măcar un pic mai bine?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Slabind 10kg poti sa arati foarte bine, fiindca la 1.50m trebuie sa ai maxim 40kg.

| sierra1 a răspuns:

"Antonia245patricia: Multe persoane îmi spun ca sunt urata, mică și grasa "

dacă ce zici e adevărat, lucează nițel măcar la ultima "calitate". Cu celelate rămâi!

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu te lua dupa doamna Violleta. Vorbeste aiureli. La inaltimea ta, ai greutatea normala. Totusi daca se vede ca ai colacei sau burtica, nu strica sa mai dai jos vreo 3-4 kilograme.

La fizionomia fetei, nu stiu ce sa zic. Nici nu stim cum arati. In principiu ar trebui sa actionezi in felul urmator pentru cele mai majore "defecte":

Daca ai nasul mai mare, lasa-ti parul mai voluminos si mai mare. Va compensa cu nasul respectiv si vei arata mai bine.

Daca ai cosuri sau bube pe fata, du-te la un dermatolog si rezolva-ti fata. Foloseste produse blande pentru piele.

Daca esti putin mai grasa/plinuta, apuca-te de un sport si mananca mai putin decat de obicei.

Daca esti mai mica de statura, cumpara adidasi sau ghete cu talpa mai inalta. Sau opteaza pentru tocuri cand mergi la evenimente.

Haina face pe om, deci cauta sa te imbraci mai elegant.

Toate astea se pot rezolva daca iti pui in plan sa te imbunatatesti.

| MistarGoGu a răspuns:

Persoanele alea care iti spun ție cum ești sunt fotomodele internaționale? S-au uitat in oglinda cum arata?
Ca la noi Hate-ul si capra vecinului sunt boli naționale!
Cauta pe Google : indice de masa corporala! Bagi înălțimea si greutatea si iti spune dacă este ceva periculos! *( obezitate ) deși nu cred!
Gura haterilor face cel mai bun sex oR@L!