anonim_4396
| Anonim întreabă:

ma numesc Rares am 16 ani, sunt din Arad si as dori niste sfaturi.

M-am indragostit de o fata cand aveam 13 ani.

Totul a inceput cand m-am calificat la un concurs national de tehnologie. Era cu mine in scoala dar pana atunci nu o mai intalnisem si cand am mers sa imi dau datele ca sa ma inscriu la concurs, profesoara care avea sa ma insoteasca mi-a prezentat-o pe aceasta domnisoara si mi-a spus ca si ea s-a calificat si avea sa vina cu noi. Dupa ce ne-am inscris am facut cunostinta si am condus-o la clasa ei.

Pana la plecarea in Tulcea(unde avea sa se tina concursul) nu am mai prea vorbit. Olimpiada a tinut o saptamana timp in care noi am fost cazati la un internat si am avut ocazia sa o cunosc mai bine.

Pana sa ne intoarcem noi deja eram "impreuna". dupa ce ne-am intors de la Tulcea am vazut ca relatia devenea serioasa si nu mai eram doar prieteni. Pana atunci nu am mai avut o prietena si m-am speriat. Nu am stiut ce sa fac, cum sa abordez relatia asta, m-am panicat si am inceput sa o indepartez. Ea a suferit mult timp din cauza asta.

Intr-un final si-a gasit un alt prieten cu care a fost timp de aproape 2 ani. in aceasta vara, dupa ce s-a despartit de prietenul sau am inceput sa vorbim si i-am spus ca imi pare rau pentru ce am facut si a acceptat sa iesim la un suc. Totul a decurs ok si in aceeasi seara cand am vorbit cu ea mi-a spus ca ma uraste si nu mai vrea sa ma vada niciodata. Mi-a cazut fata. am sunat-o si mi-a spus ca a suferit timp de 4 luni pentru mine si ca nu i-am fost alaturi la greu. I-am spus din nou ca imi pare rau pentru ce am facut, i-am spus noapte buna si a inchis. imi trimite apoi mesaj si imi zice vrea sa ies din viata ei fiindca vrea sa isi petreaca timpul cu persoanele carora chiar le pasa de ea. Nu am mai vorbit cu ea timp de cateva luni si astazi imi trimite mesaj si ma intreaba ce fac. am inceput sa vorbesc cu ea din nou dar imi raspunde sec si rece. as vrea sa fim din nou impreuna si nu stiu cum sa o abordez. Ma puteti ajuta?

si dupa parerea voastra credeti ca mai am vreo sansa?

sau ar trebui sa uit de ea?

inteleg ca am ranit-o dar a fost o prostie copilareasca si imi pare rau.

1 răspuns:
| MikiWiki a răspuns:

Buna:-) Oricine mai merita o a doua sansa si cred ca ar trebui sa ii explici ca atunci erati doar niste copii, acum a-ti crescut si ca ti-ai dat seama ca tii la ea si ca o iubestihappy O poti surprinde cu o floare sau sa-i faci ceva ce sa-i demonstreze ca tie iti pasa de fapt de eahappy