| LauDi a întrebat:

Bună ziua TPU, știu că este penibil că trebuie să întreb așa ceva, la vârsta mea, dar vă rog frumos să mă ajutați. Deci am vrut să îmi fac niște prieteni noi (deoarece cu cei vechi nu mai am subiecte de discuție). Și am vrut să mă împrietenesc cu o fată de la mine din clasă, care îmi mai cere să o ajut la teme și cu care am mai discutat cu de câteva ori de alungul anilor în care am fost colegi, de prin clasa a 6-a practic, dar niciodată nu s-ar putea considera că am fost prieteni.
Am întrebat-o dacă vrea să vorbim în weekend (cu pretextul că mă înnebunește distanțarea asta socială) și a zis că poate. Problema este că nu prea știu cum să încep discuția. Deci aș dori să îmi dați sfaturi ce subiecte să abordez, încât să nu pară că sunt un disperat de atenție/socializare sau că mă dau la ea (pentru că nu asta e intenția).
Mulțumesc anticipat!
PS: Dacă am făcut vreo greșeală îmi pare rău!

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cel mai important este sa fii deschis, sa te comporti normal ca si cand toti suntem egali, pentru ca asa suntem. Nu ai nimic de pierdut indiferent de faci, pentru ca nimic nu a fost al tau big grin

Asa legat si de situatia ta. Fii deschis, fii tu si lumea o sa te vada asa cum esti.

1 răspuns:
| Wr3nch a răspuns:

Pai cum sa o pornesti. Bagi un salut, cmf, cum merge viata, etc.